Mä en ole mikään ekspertti antamaan kodinsiivousvinkkejä mutta tämän helpon ehkä jo osalle tutunkin vinkin jaan kuitenkin kaikille teille, joille verhojen silitys ei ole sitä kaikkein mieluisinta puuhaa. Pesin eilen olohuoneen Marimekon Hetkiä verhon ja pesun jälkeen mietin missä sen kuivattaisin a. välttääkseni kuivauksesta aiheutuvia taitoksia b. rypistymistä ja c. edellisistä johtuvaa silityksen tarvetta. Hetken asiaa pohdittuani päätin ripustaa hyvin ravistelemani verhon suoraan pesukoneesta ikkunaan kuivumaan. Ja tadaa verhoi kuivui varsin nopeasti ja ennen kaikkea sitä ei tarvinnut silittää. Tämä tekniikka toimi loistavasti ainakin ohuehkolle puuvillakankaalle ja sellaisille sitä uskallan suositellakin.

 

DSC_0576%20%282%29.jpg

 

DSC_0575%20%282%29.jpg

 

DSC_0574%20%282%29.jpg

 

Mukavaa perjantaistakin siivouspäivää.