Apua, onko siellä ruudun toisella puolella ketään? Nyt olen nimittäin avun tarpeessa. Olin ajatellut siirtää keittiön kattovalaisimen hankinnan syksylle, sillä eihän kesällä valoja tarvita. Mutta kuinka väärässä olinkaan. Ulkona on niin synkkää, että ilman valoja sitä muuntuu luolamieheksi in no time. Hakusessa on siis suurehko kattovalaisin tai varjostin keittiönpöydän yläpuolelle. Ulkomuodoltaan yksinkertainen ja suht edullinenkin vielä. Ihan mahdotonta, vai onko sittenkään? Vaikka valaisimen yksinkertaisuus onkin ihan ehdottomuus voi valaisimessa olla jokin hauska twisti. Sellainen pieni erikoisuus, joka ei kuitenkaan ole liian hallitseva ja levoton. Kokosin tähän kollaasiksi muutamia muotoilun ja olemuksen puolesta silmääni miellyttäviä yksilöitä, jotka eivät kuitenkaan kaikki ole kooltaan riittävän suuria.

 

Valaisin%20Collage.jpg
Kuvat: Ikea ja Taloon.com

 

Annahan siis valaiseva vinkkisi!

 

Sateesta huolimatta aurinkoa päivääsi ja muistahan käydä osallistumassa Walldesign printtiarvontaan täällä.