Stereoiden pikkulegoille syntyi perjantai diy:nä kätevä, kevyt ja helposti paikasta a. paikkaan b. siirreltävä laatikko. Laatikon pohjana toimii XXL -kokoinen konetiskitablettilaatikko. Tyttöjen toiveesta laatikko sai hempeän vaaleanpunaisen sävyn, jota rikoin töpöttämällä vaaleanpunaisen maalin pintaan hiukan valkoista ja harmaata maalia. Pohjamaalina toimiva  hailakka vaaleanpunainen maali syntyi kätevästi valkoisesta puolihimmeästä kalustemaalista ja muutamasta tipasta vaaleanpunaista askartelumaalia.


DSC_0373%20%284%29%20rauharentola.jpg


DSC_0362%20%283%29%20rauharentola.jpg


Mulla on itselläni samanlainen laatikko mustaksi maalattuna. Se toimii mun puuhelmiaskartelulaatikkona ja kätkee sisälleen melkoisen määrän puuhelmiä ja oheistavaraa. Kantokahvan ansioista laatikko on helppo napata mukaan halusi sitten askarrella keittiössä tai lastenhuoneessa.


DSC_0368%20%282%29%20rauharentola.jpg


DSC_0374%20%282%29%20rauharentola.jpg


Ihan varmasti aivan jokainen vanhempi tuskailee joskus lelujen säilytyksen kanssa, eikö?
Miten te olette ratkaisseet pikkulegojen säilytyksen? Ja millaisia DIY ratkaisuja olette keksineet?


Viikonloppuja <3.