Eräässä Facebook ryhmässä kyseltiin vinkkejä, kuinka irrottaa lasipulloista etiketit mahdollisimman helposti. Mulla on vuosia ollut käytössä helppo ja yksinkertainen keino, jonka päätin nyt jakaa myös täällä blogissa. Tässä siis niksini niille, jotka taistelevat  tiukassa olevien etikettien kanssa.


DSC_0382%20%282%29%20rauharentola.jpg


Tätä varten tarvitset ruokaöljyä, talouspaperia ja tietenkin sen purkin tai pullon, josta etiketin haluat irroittaa. Taita talouspaperi puoliksi ja kaada siihen tasaisesti ruokaöljyä. Kääri talouspaperi etiketin päälle ja anna vaikuttaa. Usein muutama tunti riittää mutta yön yli kääreessä ollut etiketti irtoaa varmasti. Poista kääre ja etiketti ja pyyhi mahdolliset liimajäänteet vielä öljytyllä paperilla ennen pesua.


DSC_0390%20%282%29%20rauharentola.jpg


Tuulista perjantaita.