Sen sijaan, että mä olisin ottanut uuden vuoden tavoitteeksi vyötärön kaventamisen mä olen päättänyt hyödyntää kaapissa olevat liian lyhyet vyöt erilaisiin diy-projekteihin. Tapansa kullakin. Edellisessä postauksessa esiteltyä ideaa hiukan monimutkaisempi on tämä seuraava Pinterestistä löytynyt idea, jonka valmistamiseen tarvitaan vyön lisäksi sakset ja viivotin. Ja jos oikein haluat hifistellä niin varaa myös kynä ja vaikkapa pieni lääkelasi, jonka pohjan avulla saat päistä identtisen pyöreät.

 

DSC_0201%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Ohje menee kaikessa yksinkertaisuudessaan näin: Leikkaa vyöstä vajaan 20 cm mittainen pätkä. Pyöristä päät. Halutessasi voit käyttää vaikkapa muovista lääkelasia apunasi ja näin saat päistä lähes identtiset. Leikkaa molempiin päihin vastakkaisille puolille n. 1.5 cm etäisyydelle päästä syvät viillot. Ja siinä se. Kiepauta renkaaksi ja käytä.

 

DSC_0209%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0212%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Kuten kaikki lautasliinarenkaita rakastavat tietävät, ne vievät laatikossa yllättävän paljon tilaa. Sitä ongelmaa ei näiden kanssa kuitenkaan ole sillä avattuna ne voi sujauttaa kätevästi lähes mihin vaan.

 

DSC_0180%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0204%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mielenkiintoisen ja hiukan rouheankin kattauksen luot käyttämällä erivärisistä vöistä tehtyjä renkaita samassa kattauksessa. Kun renkaiden muotokieli on sama ei haittaa vaikka värit ja kuosit poikkeaisivat toinen toisistaan,usko pois.

 

Ja eikun kattausta tekemään.