Nahkaiset yksityiskohdat sisustustuotteissa ovat olleet pop jo hetken aikaa ja erityisesti vöiden käyttö osana sisustusta on päässyt kivasti esille. Mäkin päätin kantaa korteni kekoon ja kokeilla mitä voisinkaan muutamalla liian lyhyeksi jääneellä vyöllä tehdä. Ohut punottu tummanruskea vyö pääsi uusiokäyttöön ensimmäiseksi. Ihanaa on muuten, että lämmin ruskea tekee taas tuloaan. Ripauksella ruskeaa saa heti kodikkaan fiiliksen, oletko samaa mieltä?

 

DSC_0166%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0135%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Pyöräytin vyön reikälevystä tehdyn suojaruukun ympärille ja tadaa, ruukku istuu hyvin kaappivanhuksemme päälle ja ruskeansävyt täydentävät kauniisti toinen toisiaan. Nyt vaan kaappeja penkomaan ja käyttämättömät vyöt sisustuskäyttöön. Yksinkertaista eikö totta?

 

DSC_0132%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

Muksaa keskiviikko päivää.
Meidän hoodeilla on muuten nähty aamulla susi. Jaiks!