Kaupallinen yhteistyö: Brother Finland

Lapsiperheessä nimikoitavaa riittää tiedättehän? Ja jos siihen lisätään vielä organisointifriikki äiti on etiketille jos toisellekin käyttöä ihan tavallisessa arjessa. Mutta arjen vastapainoksi tarvitaan myös silloin tällöin juhlaa ja voihan juhliinkin sujauttaa muutaman etikettitarran voihan? Tätä seuraavaa projektia varten päätin ottaa apulaisekseni uuden Brother QL-800 etikettitulostimen ja samalla katsastaa taipuuko se myös tämän tyyppiseen projektiin. Ja näin homma eteni.

Laitteen asennus onnistui yllättävän helposti, vaikka se ammattitason laite onkin. Integroitu P-touch Editor Lite tarrasuunnitteluohjelma tekee tarratulostuksesta erittäin helppoa - liität vain etikettitulostimen tietokoneeseesi, klikkaat ohjelmaikonia ja sitten vain suunnittelet ja tulostat tarrasi. Mä päätin kuitenkin nostaa hiukan panoksia ja ottaa käyttööni P-touch Editor ohjelman, jolla myös viivakoodin, kuvan tai muun haluamani sisällön lisääminen tarraan onnistuu vaivatta.

 

DSC_0397%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Yksinkertaista pikaohjetta noudattamalla laite ohjelmineen oli asennettu käyttövalmiiksi n. puolessa tunnissa. Oli mukavaa huomata, että kyse ei ollutkaan mistään rakettitieteestä vaikka sitä ensin hiukan pelkäsinkin. Tämä laite siis liitetään joko tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen. Se tukee niin PC-  kuin Mac, Android, iPhone, iPad-laitteita. Asennuksen jälkeen etiketit syntyvät helposti P-Touch Editor tarrasuunnitteluohjelman avulla. Ohjelma pitää sisällään valmiita etikettipohjia eri käyttötarkoituksia varten mutta voit luoda myös ihan oman mallisi lisäämäällä tekstejä, symboleita, kehyksiä ja kuvia. Ennen tulostusta voit vielä esikatsella etikettisi ja tallentaa se mahdollista uusiokäyttöä varten. Koneen mukana tulee kaksi erilevyistä tarrarullaa eri käyttötarkoituksia varten. Integroidun tarraleikkurin ansiosta voit tulostaa haluamasi mittaisia tarroja, jopa metrin pituisina, kun käytössäsi on jatkuvaa rullatarraa. Melkoisen kätevä laite sanon minä.  Nämä juhlaetikettitarrat synytivät kapeammalle tarralle kaksi tekstiä allekkain aseteltuna. Vähän ylimääräistä leikkailua mutta kaikki tarratila hyödynnettynä.

 

DSC_0389%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0391%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0407%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Kun juhlaetikettitarrat olivat valmiina pyöräyttelin ne pillien ympäri ja leikkasin toiseen päähän lipunmotoiset lovet. Hauska pieni yksityiskohta, vaikka näihin ihan tuikitavallisiin muovipilleihin.

 

DSC_0489%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0499%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Osan tarroista liimasin vessapaperirullan hylsystä syntyneisiin dino pullonkoristeisiin. Pulloina tässä on käytetty lasisia smoothie pulloja, jotka toimivat juhlissa lasien asemasta.

 

DSC_0405%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Collage%20dino.jpg

 

1. Paina wc-paperirulla litteäksi ja piirrä siihen dinon ääriviivat kuvan osoittamalla tavalla.

2. Leikkaa dino irti ääriviivoja pitkin.

3. Avaa rulla ja taita/kuosittele pää ja häntä.

Tämän jälkeen voit maalata tai koristella dinon haluamallasi tavalla. Viimeistele dino teemaan sopivalla # tarraetiketillä.

 

DSC_0375%20%284%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0384%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Haluaisitko sinäkin oman Brother QL-800 etikettitulostimen? Nyt se on mahdollista sain nimittäin arvottavakseni yhden sellaisen lukijoideni kesken. Kerro mihin sinä tätä etikettitulostinta käyttäisit ja olet mukana arvonnassa. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 19.3.2017 klo. 23.59. Arvonnan päätyttyä olen henkilökohtaisesti yhteydessä arvonnan voittajaan. Jätäthän siis kommenttiisi toimivan sähköpostiosoitteen.

 

DSC_0379%20%282%29%20arvonta%20kuva.jpg

 

Onnea arvontaan <3.

 

Mikäli et halua osallistua arvontaan mutta laitteen ostaminen kiinnostaa, löydät täältä lähimmän jälleenmyyjäsi.