Rauharentola Kerroksellinen skandinaavinen koti itse tehdyillä mausteilla 2020-08-09T17:09:42Z https://rauharentola.casablogit.fi/feed/atom/ WordPress https://rauharentola.casablogit.fi/wp-content/uploads/sites/9/2018/07/cropped-casa-logo-insta-32x32.jpg Satu / Rauharentola <![CDATA[Paluu arkeen ja töihin]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501241292 2020-08-09T17:09:42Z 2020-08-09T17:09:40Z Paluu arkeen ja töihin – voi miten oudolta se onkaan taas tuntunut pitkän loman jälkeen. Olo ensimmäisen työviikon jälkeen on jokseenkin voipunut. Kuulostaako tutulta? Mutta eiköhän tämä tästä vielä iloksi muutu, kun pääsee taas kunnolla käyntiin. Arjen järjestelyt ottavat taas oman aikansa mutta kun kuviot on selvillä niin postauksiakin alkaa tulla uunista ulos taas normaaliin […]

Artikkeli Paluu arkeen ja töihin julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Paluu arkeen ja töihin – voi miten oudolta se onkaan taas tuntunut pitkän loman jälkeen. Olo ensimmäisen työviikon jälkeen on jokseenkin voipunut. Kuulostaako tutulta? Mutta eiköhän tämä tästä vielä iloksi muutu, kun pääsee taas kunnolla käyntiin.

paluu arkeen ja töihin

Arjen järjestelyt ottavat taas oman aikansa mutta kun kuviot on selvillä niin postauksiakin alkaa tulla uunista ulos taas normaaliin tapaan vähintään yksi viikossa.

Postaustoiveita saa esittää ja oikeastaan olisikin erittäin toivottavaa, että muutama sellainen tulisi niin helpottaisi kummasti käyntiin pääsemisessä. Nyt oikein mukavaa mutta suhteellisen lämmintä sunnuntai iltaa. Naatitaan lämmöstä vielä hetki.

Artikkeli Paluu arkeen ja töihin julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0
Satu / Rauharentola <![CDATA[Meraki huonesuihkeet]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501241283 2020-08-02T05:36:59Z 2020-08-02T05:21:31Z Postaus sisältää mainoslinkkejä* Meraki huonesuihkeet löytyi Elloksen* valikoimasta ja vielä alennettuun hintaan. Käytin siis toiseen jonkin sähköpostissa tulleen alekoodin ja hinnasta tipahti pois -40%. En ole näitä aiemmin testannut mutta tuleepahan nyt testattua. Onko sinulla kokemuksia näistä? Tuoksuvaihtoehdoiksi valikoitui makean raikas White tea* ja tuoreiden marjojen tuoksuinen Berries*. En tiedä olisiko näistä suihkuteltavista versioista ollut […]

Artikkeli Meraki huonesuihkeet julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Meraki huonesuihkeet löytyi Elloksen* valikoimasta ja vielä alennettuun hintaan. Käytin siis toiseen jonkin sähköpostissa tulleen alekoodin ja hinnasta tipahti pois -40%. En ole näitä aiemmin testannut mutta tuleepahan nyt testattua. Onko sinulla kokemuksia näistä?

Tuoksuvaihtoehdoiksi valikoitui makean raikas White tea* ja tuoreiden marjojen tuoksuinen Berries*. En tiedä olisiko näistä suihkuteltavista versioista ollut saatavilla vielä muitakin tuoksuvaihtoja. Merakin valikoimaan kuuluu myös ns. tuoksutikut ja niiden tuoksumaailmasta löytyy ainakin lisää erilaisia tuoksuja.

meraki huonesuihkeet

Meraki huonesuihkeet osana laajaa tuoteperhettä

Niille, joille merkki ei ole entuudestaan tuttu niin, kerrottakoon että Meraki on tanskalaisen House Doctorin tuotemerkki, josta löytyy skandinaavisen tyylikkäitä ja laadukkaita kylpyhuoneen sisustustuotteita, puisia harjoja, kampoja, pyyhkeitä, saippuoita ja paljon muuta, kuten myös näitä huonetuoksuja.

meraki huonesuihkeet

Itse pidän siitä, että kotona tuoksuu hyvältä ja raikkaalta. Tuoksusuihkeet ovat siitä hyvä vaihtoehto, että niitä voi käyttää silloin kuin koti tarvitsee raikastusta. Erityisen hyvin ne sopii käytettäväksi esimerkiksi kylpyhuoneessa tai eteisessä. Jos kodin tunnelma tuntuu tunkkaiselta, tuuletus ja muutama suihkaus tuoksusuihketta tekee ihmeitä.

meraki huonesuihkeet

Mikä on sun lemppari huonetuoksu?

Lopuksi vielä muistus Elloksen käynnissä olevista kampanjoista. Tällä hetkellä (10.8.2020 saakka) verhoista saa – 25%* ja 50%:n lisäalen saa Ellos Home* alevalikoiman tuotteista.

Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa mitä tuo Elloksen alevalikoima pitää sisällään ja hyödyntää tuo lisäale. Jos oikein muistan niin alenneitusta merkkituotteistakin saa 20% lisäalen.

Lue myös: Koukussa huonetuoksuihin

Artikkeli Meraki huonesuihkeet julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0
Satu / Rauharentola <![CDATA[Kirpparilöytöjä ja kuivakukkia]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501241275 2020-07-25T17:48:12Z 2020-07-25T17:48:10Z Postaus sisältää mainoslinkin* Kirpparilöytöjä ja kuivakukkia mm. niitä on pitänyt sisällään tämä kesälomani toiseksi viimeinen viikko. Ihan hirveän nopeasti on tämä kesä hujahtanut ja elokuun alkaessa on aika palata takaisin töihin. Kukkien kerääminen ja kuivatus Tulevia projektiraakileita varten kävimme alku viikosta keräämässä ihastuttavia luonnonkasveja ihan oman kodin naapurista. Ulkona liikkuessa kannattaa ehdottomasti katsella ympärilleen, sillä […]

Artikkeli Kirpparilöytöjä ja kuivakukkia julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Postaus sisältää mainoslinkin*

Kirpparilöytöjä ja kuivakukkia mm. niitä on pitänyt sisällään tämä kesälomani toiseksi viimeinen viikko. Ihan hirveän nopeasti on tämä kesä hujahtanut ja elokuun alkaessa on aika palata takaisin töihin.

Kukkien kerääminen ja kuivatus

Tulevia projektiraakileita varten kävimme alku viikosta keräämässä ihastuttavia luonnonkasveja ihan oman kodin naapurista. Ulkona liikkuessa kannattaa ehdottomasti katsella ympärilleen, sillä juuri nyt luonnosta löytyy paljon kauniita kuivattavaksi kelpaavia kasveja, joista oma ehdoton lempparini on Pietaryrtti.

kirpparilöytöjä ja kuivakukkia

Löysin aiemmin kesällä Granitin* alesta bambuisen kuivaustelineen ja siitä se ajatus sitten oikeastaan lähti. Näette lopputuloksen myöhemmin, kunhan kukat ovat kuivaneet.

Muutama vinkki keräämiseen ja kuivaamiseen

Kerättäessä luonnonkasveja kuivaamistarkoituksessa kukan kukkiminen on oltava alkuvaiheessa, silloin kukat eivät varise ja niillä on myös varaa aueta.

Ohjeistus kertoo, että kuivattavia kasveja kerättäessä ilman on oltava kuiva ja mielellään tuulinen. Näin kuivattava kasvi on ulkoisesti kuiva ja mahdollisia homeongelmia ei tule. Me ehdimme keräämään kukat juuri ennen sateen alkua ja näyttääkin siltä, että kukat kuivavat varsin nopeasti.

Itse poistin kukista suurimmat lehdet jättäen jäljelle oikeastaan kukinnon ja sopivan pätkän vartta. Sen jälkeen sidoin ne pieniksi kimpuiksi, jotka sitten laitoin pieneen kuivaustelineeseen alaspäin roikkumaan.

Kuivatus tehdään kuivassa tilassa, johon kosteus ei pääse. Kukkien värit säilyvät parhaiten, kun ne kuivataan pimeässä tai hämärässä. Auringonvalo haalistaa kukkien värit. Kuivatukseen kannattaa varata tarpeeksi aikaa, sillä kukkien kuivuminen voi kestää parikin viikkoa.

Kirpparilöytöjä ja kuivakukkia

Koska kuivakukat on jo käsitelty niin siirrymme sujuvasti seuraavaan aiheeseen eli kirpparilöytöihin tai oikeammin yhteeen sellaiseen. Facebookin Marketplacesta löytyi tämä vintage ihanuus, johon rakastuin päätä pahkaa.

Kaunis suorakaiteen muotoinen rottinkikori maksoi kokonaista 4 euroa ja se löysi paikkansa seinältä tuosta daybed nurkkauksesta. En itse asiassa olekaan julkaissut yhtään kuvaa tästä järjestyksestä aikaisemmin. Mutta kuten näette daybed on löytänyt uuden paikan ja on nyt tässä kunnes… Niin meillä on suunnitelmia tulevaa syksyä/talvea varten, mutta katsotaan etenevätkö asiat haluttuun suuntaan vai eivät. Palaan suunnitelmiin sitten, kun niiden aika on.

Nyt oikein mukavaa kesäviikonloppua, nautitaan auringosta, joka silloin tällöin pilvien takaa pilkistää.

Lue myös: Vintage rottinki

Artikkeli Kirpparilöytöjä ja kuivakukkia julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0
Satu / Rauharentola <![CDATA[Ikea hack: vartalotyyny Sortsö matosta]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501241259 2020-07-17T07:00:05Z 2020-07-17T07:00:03Z Ikea hack SORTSÖ matosta, sillä en keksinyt mihin muuhunkaan tätä ihastuttavaa pientä yksinkertaista ja kauniin luonnonvalkoista mattoa käyttäisin. Tai no keksin ja siksi ostinkin niitä kaksi. Toiseen hack ideaan palaan myöhemmin kunhan saan muutama muun keskeneräisen projektin valmiiksi. Mutta siis kaunis ja edullinen matto, joka on ainakin omaan makuuni aivan liian pieni käytettäväksi sellaisenaan. Onneksi […]

Artikkeli Ikea hack: vartalotyyny Sortsö matosta julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Ikea hack SORTSÖ matosta, sillä en keksinyt mihin muuhunkaan tätä ihastuttavaa pientä yksinkertaista ja kauniin luonnonvalkoista mattoa käyttäisin. Tai no keksin ja siksi ostinkin niitä kaksi. Toiseen hack ideaan palaan myöhemmin kunhan saan muutama muun keskeneräisen projektin valmiiksi.

Mutta siis kaunis ja edullinen matto, joka on ainakin omaan makuuni aivan liian pieni käytettäväksi sellaisenaan. Onneksi tämä kuitenkin taipuu myös moneen muuhun käyttötarkoitukseen.

Ikea hack – vartalotyyny

Tyynyn valmistamista varten tarvitset:

IKEA SORTSÖ -maton (tai minkä tahansa muun samankokoisen pienen maton)

– Vanua tai sisätyyny (yhteen tyynyyn riitti yhden 40×65 INNER sisätyynyn verran vanua)

Ompelukoneen

Ratkojan ja nuppineuloja (mä en löytänyt omia nuppineuloja mutta selvisin ilmankin)

ikea hack sortsö

Aloita silittämällä maton viikkaussaumat niin hyvin kuin mahdollista. Sillä ainakin omassani oli varsin syvät viikkausrypyt. Koska matto on paksua kudosta, sitä ei saa ihan sileäksi, mutta ei hätää ne kyllä tasoittuvat ajan myötä.

Seuraavaksi revi tuotelappu irti. Se irtoaa helposti ilman minkäänlaisia työkaluja. Tuotelapun ompeleen saat helposti purettua ratkojalla. Toki sama homma onnistunee myös teräväkärkisillä saksilla.

ikea hack sortsö

Taita seuraavaksi matto keskeltä pituussuunnassa puoliksi oikeat reunat vastakkain. Käytä tarvittaessa nuppineuloja. Ompele sitten reunat yhteen.

Käännä tyyny oikeinpäin ja ompele seuraavaksi tyynyn toinen pää kiinni ja lisää sitten täyte. Kun olet täyttänyt tyynyn, viimeistele tyyny ompelemalla toinenkin pää kiinni.

ikea hack sortsö
ikea hack sortsö
ikea hack sortsö

Tälle yksinkertaisen kauniille vartalotyynylle tuli hintaa n. 7 eur. Ei paha ollenkaan eihän?

Lue myös: Sateenkaari puuhelmistä ja Kukkaruukku kierrätysmateriaalista

Artikkeli Ikea hack: vartalotyyny Sortsö matosta julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
2
Satu / Rauharentola <![CDATA[Ostoslista Ikeaan]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501241249 2020-07-12T17:00:29Z 2020-07-12T17:00:27Z Ostoslista Ikeaan. Tämä viikko on vierähtänyt tiiviisti jalkapallon ja Helsinki Cupin parissa mutta olen siinä sivussa ehtinyt laatia mielessäni ostoslistaa Ikeaan, seuraavia diy projekteja varten. Ostoslista Ikeaan – mitä sieltä löytyy? Ostoslistalta löytyy mm. korkkisia lasinalustoja, pöytätabletteja ja pikkumattoja, joista syntyy sitten hmmm jotain aivan muuta. Ikean huonekalujen ja sisustustuotteiden tuunaaminen/uudistaminen on ollut maailmalla ilmiö […]

Artikkeli Ostoslista Ikeaan julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Ostoslista Ikeaan. Tämä viikko on vierähtänyt tiiviisti jalkapallon ja Helsinki Cupin parissa mutta olen siinä sivussa ehtinyt laatia mielessäni ostoslistaa Ikeaan, seuraavia diy projekteja varten.

Ostoslista Ikeaan – mitä sieltä löytyy?

Ostoslistalta löytyy mm. korkkisia lasinalustoja, pöytätabletteja ja pikkumattoja, joista syntyy sitten hmmm jotain aivan muuta.

ostoslista ikeaan
ostoslista ikeaan

Ikean huonekalujen ja sisustustuotteiden tuunaaminen/uudistaminen on ollut maailmalla ilmiö jo pitkään. Ehkä oletkin jo tutustunut aiheeseen. Jos et niin netistä löytyy useita Ikea hacks-ideoita ja sivustoja, joista saa kivoja vinkkejä Ikean tuotteiden ulkonäön tai käyttötarkoituksen muuttamisesta alkuperäisestä joksikin aivan muuksi. Jo pienillä muutoksilla massatuotteista voi saada yksilöllisiä ja uniikkeja sisustusjuttuja ja persoonallisia huonekaluja. Jos aihe kiinnostaa suosittelen lämpimästi tutustumaan mm. Lone Foxin ja Nastazsan Youtube kanaviin.

ostoslista ikeaan
ostoslista ikeaan

Mitä arvelet näistä tuotteista syntyvän?

Note: Ehdinkin jo piipahtamaan Ikeassa tänään illalla vielä ennen sulkemisaikaa, joten uusia ideoita luvassa heti, kun ehdin toteutuspuuhiin.

Postauksen kuvat: www.ikea.fi

Lue myös: Unelma säleikkö ja Marius

Artikkeli Ostoslista Ikeaan julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0
Satu / Rauharentola <![CDATA[Keskeneräisiä diy projekteja]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501241241 2020-07-05T10:45:13Z 2020-07-05T10:45:12Z Keskeneräisiä diy projekteja – onko niitä? No kyllä on! Ja tänään kirjoittelenkin poikkeuksellisesti yhdestä sellaista. Ai miksikö? Siitä yksinkertaisesta syystä, että aina kaikki ei mene kuten on suunniteltu ja valmista ei synnykään siinä aikataulussa, kun on ensin ajatellut. Nyt pääsette siis kurkistamaan yhteen keskeneräiseen uudistusprojektiini ja sen tuleviin vaiheisiin. Ehkä pääsen esittelemään teille lopputuloksen vielä […]

Artikkeli Keskeneräisiä diy projekteja julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Keskeneräisiä diy projekteja – onko niitä? No kyllä on! Ja tänään kirjoittelenkin poikkeuksellisesti yhdestä sellaista. Ai miksikö? Siitä yksinkertaisesta syystä, että aina kaikki ei mene kuten on suunniteltu ja valmista ei synnykään siinä aikataulussa, kun on ensin ajatellut.

Nyt pääsette siis kurkistamaan yhteen keskeneräiseen uudistusprojektiini ja sen tuleviin vaiheisiin. Ehkä pääsen esittelemään teille lopputuloksen vielä ennen kesäloman loppua.

Keskeneräisiä diy projekteja – vanhan naulakon uudistus

Jokunen aika sitten löysin Facebookin Marketplacen annettaan osiosta vanhan naulakon/hattuhyllyn, joka ei ihan vastannut etsimääni mutta oli kyllin hyvä uudistettavaksi kuitenkin.

keskeneräisiä diy projekteja

Ensimmäinen ajatukseni oli maalata nyt valkoiset metalliosat mustiksi, jota varten ostin Maston Hammer metallimaalia. Puuosat ajattelin hioa ja jättää ne sellaiseksi mikäli niistä tulee hiomisen jälkeen kyllin vaaleat. Luonnollinen puunsävy olisi ehdottomasti raikas mutta katsotaan millaiseksi sävy muuttuu hiottaessa.

On kuitenkin olemassa plan B tietenkin. Jos puuosat eivät hiomisen jälkeen näytä tarpeeksi vaalealta, niin voisin maalata myös puuosat mustiksi ja korvata metallitangon puisella pyörölistalla. Hmm, miltäpä tämä kuulostaisi? Ei ihan mahdoton ajatus sekään, eihän?

keskeneräisiä diy projekteja

Tässä vaiheessa naulakko on purettu osiin ja metalliosat ovat valmiina maalaukseen. Kun ne on maalattu hion puuosat hiomakoneella. Ja pohdin sitten kuinka projekti etenee.

Nyt lähden hiomispuuhiin ennenkuin sade alkaa. Aurinko jo katosi johonkin. Jos saan hiontapuuhat ripeästi valmiiksi ehdin ehkä myös maalaamaan vielä tänään.

Kaikki DIY aiheiset postaukseni löydät täältä.

Artikkeli Keskeneräisiä diy projekteja julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0
Satu / Rauharentola <![CDATA[Ihanat vohvelipyyhkeet – kaunista ja käytännöllistä]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501241226 2020-06-28T07:18:37Z 2020-06-28T07:18:35Z Ihanat vohvelipyyhkeet ja muita mukavia kylpyhuoneen sisustusjuttuja löytyi Jyskistä sopuhintaan tällä viikolla. Välillä on mukava lähteä sisustushoppailemaan ihan ex tempore ja tehdä vielä oikeita löytöjäkin. Näistä löydöistä haluan nyt vinkata teillekin, sillä tiedän että siellä ruudun toisella puolella on muitakin, jotka varmasti innostuvat näistä samoin kuten minä. Ihanat vohvelipyyhkeet – settinä Tässä vinkki kaikille vohvelipyyhkeiden […]

Artikkeli Ihanat vohvelipyyhkeet – kaunista ja käytännöllistä julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>

Ihanat vohvelipyyhkeet ja muita mukavia kylpyhuoneen sisustusjuttuja löytyi Jyskistä sopuhintaan tällä viikolla. Välillä on mukava lähteä sisustushoppailemaan ihan ex tempore ja tehdä vielä oikeita löytöjäkin.

Näistä löydöistä haluan nyt vinkata teillekin, sillä tiedän että siellä ruudun toisella puolella on muitakin, jotka varmasti innostuvat näistä samoin kuten minä.

ihanat vohvelipyyhkeet

Ihanat vohvelipyyhkeet – settinä

Tässä vinkki kaikille vohvelipyyhkeiden ystäville. Kipaise lähimpään Jyskiin ja etsi käteesi ROME keittiöpyyhesetti. Nämä ihanuudet toimivat vallan mainiosti myös keittiön ulkopuolella. 3 pyyhkeen setti maksaa 6 eur:a ja se pitää sisälään 3 50×70 vohvelipyyhettä ihanissa murretun vihreän sävyissä (mintunvihreä, vaalea khakin vihreä ja tummahko harmaanvihreä). Näillä pyyhkeillä on ympäristö- ja terveyssertifikaatti OEKO-TEX 100, eli tuote ei sisällä haitta-aineita kuten torjunta-aine-, raskasmetalli-, tai formaldehydijäämiä eikä muitakaan kemikaaleja, joiden tiedetään olevan haitallisia terveydelle.

Mikäli harmaansävyt on enemmän sun juttu, löytyy samainen pyyhesetti myös väriyhdistelmällä tummanharmaa, vaaleanharmaa, valkoinen hintaan 7,50 eur:a. (Se täytyy käydä ostamassa myös).

Kuva: www.jysk.fi

ihanat vohvelipyyhkeet

ihanat vohvelipyyhkeet

Mä rakastan vohvelipyyhkeitä siitä yksinkertaisesta syystä, että ne ovat ohuita ja siksi kuivuvat nopeasti. Kun käsi pestään nyt normaalia enemmän on kiva, että ne voi kuivata kuivaan pyyhkeeseen eikä sellaiseen nihkeään pyyhkeseen, joka ei käyttökertojen välissä ehdi kuivua kunnolla.

Vinkki: Tiesitkö, että Jyskistä saa myös ihania bambuhammasharjoja? Muista kurkata VIDJA hammasharjat, jos eksyt Jyskiin.

Ja hei, jos ne muut kylppärihankinnat kiinnostaa niin viestiä vaan kommentteihin niin otetaan nekin käsittelyyn asap.

Lue myös: Makuuhuoneen stailaus & Jysk

Artikkeli Ihanat vohvelipyyhkeet – kaunista ja käytännöllistä julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0
Satu / Rauharentola <![CDATA[Karup Design Homeroomin Pre Summer Salessa]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501241212 2020-06-18T17:12:51Z 2020-06-18T17:12:05Z Postaus sisältää mainoslinkkejä* Karup Design on minimalistisen skandinaavisen tyylin ja japanilaisten futon vaikutteiden yhdistelmä. Näiden tuotteiden läpikuultavat linjat tuovat kotiin ennenkaikkea mukavuutta, yksinkertaisuutta ja tilaa säästävää tehokkuutta. Ja jos meillä on jonain päivänä tilaa sohvalle niin valintani on silloin ehdottomasti Beat vuodesohva*, puunvärisellä rungolla ja natural tyynyillä ja patjalla. Yksinkertaisen kaunista eikö? Karup Design – […]

Artikkeli Karup Design Homeroomin Pre Summer Salessa julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Karup Design on minimalistisen skandinaavisen tyylin ja japanilaisten futon vaikutteiden yhdistelmä. Näiden tuotteiden läpikuultavat linjat tuovat kotiin ennenkaikkea mukavuutta, yksinkertaisuutta ja tilaa säästävää tehokkuutta. Ja jos meillä on jonain päivänä tilaa sohvalle niin valintani on silloin ehdottomasti Beat vuodesohva*, puunvärisellä rungolla ja natural tyynyillä ja patjalla. Yksinkertaisen kaunista eikö?

Karup Design

Karup Design – kalusteiden monikäyttöisyys

Sohva muuntuu helposti divaaniksi laskemalla yksi käsinoja alas tai varavuoteeksi laskemalla molemmat käsinojat alas. Yksi tuote onkin oikeastaan kaksi tuotetta, tai kolme.

Karup Design

Sohvan kaveriksi hankkisin yhden tai pari saman merkin Boogie tuolia*. Sama yksinkertainen tyyli toistuu myös näissä tuoleissa. Boogie-tuolissa yhdistyvät miellyttävä ulkoasu ja erinomainen mukavuus. Vietitpä aikaa chattaillen, loikoillen tai torkkuen, tässä tuolissa on aina hyvä Boogie. Klassisen linjakas muotoilu sopii yhdistettäväksi kaikkiin sisustustyyleihin. Tilaa säästävä tuoli on helppo taittaa kokoon säilytystä varten.

Karup Desing

Sekä Beat vuodesohva että Boogie tuolit löytyvät nyt Homeroom Pre Summer Salesta*, johon te lukijani pääsette kurkistamaan jo nyt ennen virallisen kesä alen alkua. Ennakkoale alkaa tänään ja sieltä löydät runsaasti tuotteita jopa 50%: n alennuksella tuhansien tunnettujen tuotemerkkien huonekaluista ja sisustuksista. Ennakkoale päättyy tämän viikon sunnuntaina. Homeroomin virallinen kesäale alkaakin sitten heti maanantaina.

Koko ennakkoalen valikoiman löydät täältä*.

Ja mikäli ennakkoalesta ei löydy mitään mielenkiintoista ehdit vielä hyödyntämään kesän alekoodin 21.6.2020 saakka. Koodilla SUMMER saat 15% alennusta uudesta, vähintään 100 euron tilauksesta. Koodin voi käyttää vain kerran. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin, tarjouksiin eikä ale- tai kampanjahintaisiin tuotteisiin. Alennus ei koske tuotemerkkejä Jotex, Rowico ja Philips eikä kategorioita Keittiö & ruoanlaitto, Pool & Spa, Puutarhavälineet ja Kuntoilulaitteet.

Kurkkaa koko Homeroom valikoima —> www.homeroom.fi

Aurinkoista juhannus viikonloppua. Nautitaan kesästä ja kärpäsistä <3.

Postauksen kuvat: www.homeroom.fi

Artikkeli Karup Design Homeroomin Pre Summer Salessa julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0
Satu / Rauharentola <![CDATA[Unelmakartta – kartta kohti omia unelmia]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501241198 2020-06-09T13:55:08Z 2020-06-09T13:50:41Z Unelmakartta, tavoitekartta, visiokartta. Varmaan sinulla niinkuin minullakin, meillä kaikilla on elämässään tavoitteita, pieniä tai suuria unelmia, joita kohti kulkeminen antaa elämälle suuntaa ja tarkoitusta. Joskus on hyvä pysähtyä pohtimaan omia tavoitteitaan ja unelmiaan, tehdä ne konkreettisemmaksi ja koota niistä unelmakartta. Itse olen tänä keväänä/kesänä kokenut selittämätöntä levottomuuden tunnetta ja siksi päätinkin rakentaa oman unelmakarttani uudelleen […]

Artikkeli Unelmakartta – kartta kohti omia unelmia julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Unelmakartta, tavoitekartta, visiokartta. Varmaan sinulla niinkuin minullakin, meillä kaikilla on elämässään tavoitteita, pieniä tai suuria unelmia, joita kohti kulkeminen antaa elämälle suuntaa ja tarkoitusta. Joskus on hyvä pysähtyä pohtimaan omia tavoitteitaan ja unelmiaan, tehdä ne konkreettisemmaksi ja koota niistä unelmakartta.

unelmakartta

Itse olen tänä keväänä/kesänä kokenut selittämätöntä levottomuuden tunnetta ja siksi päätinkin rakentaa oman unelmakarttani uudelleen toivoen sen tuovan selkeyttä tämän hetkisiin ajatuksiini, haaveisiini ja tavoitteisiini. Visualisoida omat ajatukseni näkyvään muotoon itseni tarkasteltaviksi.

Välillä matka ajatuksista tekoihin on lyhyt ja toisinaan taas hurjan pitkä. Mä otin tänään ensimmäisen askeleen kohti sellaista elämää, jossa en anna liikaa painoarvoa toisten mielipiteille, vaan teen niinkuin musta hyvältä tuntuu. “Kesäkiharat” toimikoon nyt tämän tien raivaajana. Koska mä voin ja mä tykkään, oli joku toinen sitten mitä mieltä tahansa.

Unelmakartta kohti omia unelmia

Unelmakartta on työväline, joka auttaa toteuttamaan unelmiaan ja luomaan tulevaisuutta. Sen avulla unelmat ja haaveet tarkentuvat. Kartta auttaa hahmottamaan niitä asioita mitä elämältään haluaa juuri nyt. Kun unelmakartan pitää päivittäin näkyvillä, niin saa pidettyä unelmansa jatkuvasti mielessä. Kartta on yksinkertainen tapa työstää omia unelmiaan ja visioitaan todeksi.

Ihmisen alitajunta ymmärtää kuvia. Näkyväksi tehdyillä unelmilla on suurempi todennäköisyys toteutua. Kun teet unelmistasi näkyviä alat pikkuhiljaa ja alitajuntaisesti tekemään valintoja ja ratkaisuja juuri unelmiesi suuntaan.

unelmakartta

Näin kokoat unelmankartan

Unelmakartan idea on yksinkertainen. Leikkaa sinua puhuttelevia kuvia, sanoja ja lauseita lehdistä tai tulosta verkosta. Voit myös piirtää ja kirjoittaa itse. Sen jälkeen kokoa niistä taulu liimaalla niitä esimerkiksi kartongille ja laittamalla se sitten kehyksiin.

Tai tee kuten minä, kiinnitä kuvat muistitauluun pienillä pyykkipojilla. Niin voit helposti poistaa jo toteutuneet unelmat tai tarvittaessa lisätä uusia. Näin sama kartta palvelee sinua koko elämänmittaisen matkan.

unelmakartta

Katso myös tämä mielenkiintoinen video aiheesta.

Oletko sinä tehnyt joskus unelmakartan? Jos olet löytyykö sinun kartastasi jo toteutuneita unelmia? Vai odottavatko unlemasi vielä toteutumistaan?

Aurinkoista tiistai iltaa <3.

Unelmakartan pohjana toimii tämä diy muistitaulu

Artikkeli Unelmakartta – kartta kohti omia unelmia julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0
Satu / Rauharentola <![CDATA[Ellos Summer Sale]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501241181 2020-06-06T15:02:32Z 2020-06-06T15:02:31Z Postaus sisältää mainoslinkkejä* Ellos Summer Sale- joko olet ehtinyt kurkkaamaan mitä kaikkea kivaa se pitää sisällään? Jos et niin suosittelen lämpimästi kipaisemaan Elloksen* sivulle hetimmiten, sillä sieltä löytyy valtavasti kevätuutuuksia ja mikä parasta ne myydään jopa puoleenhintaan. Koko kampanjavalikoima löytyy täältä* ja tähän postaukseen poimin joitain omia suosikkejani kodinsisustuksen puolelta. Summer Sale pitää sisällään toki […]

Artikkeli Ellos Summer Sale julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Ellos Summer Sale- joko olet ehtinyt kurkkaamaan mitä kaikkea kivaa se pitää sisällään? Jos et niin suosittelen lämpimästi kipaisemaan Elloksen* sivulle hetimmiten, sillä sieltä löytyy valtavasti kevätuutuuksia ja mikä parasta ne myydään jopa puoleenhintaan.

Koko kampanjavalikoima löytyy täältä* ja tähän postaukseen poimin joitain omia suosikkejani kodinsisustuksen puolelta. Summer Sale pitää sisällään toki myös herkullisia tarjouksia niin naisten, miesten kuin lastenkin muodin osalta.

Ellos summer sale
Elise pyyhkeet löytyy myös Summer Sale valikoimasta
Ellos summer sale
Ellos Home Pussilakanasetti* Neely Check pestyä puuvillaperkaalia

Mä bongailin alesta perusjuttuja kotiin, kuten aluslakanoita* ja pyyhkeitä. Sellaisia asioita, joita pitää aina aika ajoin uusia. Niiden lisäksi jäin kovasti pohtimaan tätä Lingina Lounge-tuolia*. Joku tuossa tuolin muotoilussa viehättää kovasti. En vain tiedä mihin sellaisen juuri nyt laittaisin.

Ellos summer sale

Ellos Summer Sale – parhaat viedään päältä

Ale on voimassa 15.6.2020 saakka, mutta ostoksia kannattaa mennä tekemään pian. Parhaat tuotteet loppuvat aina ensin. Mäkin meinaan vilkaista valikoiman vielä pikaisesti uudelleen, ehkä multa jäi jotain huomaamatta.

Aurinkoista lauantai iltaa.

Pssst. Kurkkaa Elloksen ihanat inspiraatiosivut ja inspiroidu kesäsisustukseen, vaikka et nyt shoppailutuulella ollisikaan. Inspiraatiota voit ammentaa ihan ilmaiseksi täältä*.

Ja hei, näin kesäaikaan mulla on enemmän aikaa paneutua teidän toiveisiin, eli heitelkäähän nyt postaustoiveita kehiin. You never know- ehkä paneudun seuraavaksi juuri sulle tärkeään aiheeseen.

Kuvat: ellos.fi

Lue myös: Diy amppeli kierrätysmateriaalista

Artikkeli Ellos Summer Sale julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0