Rauharentola Kerroksellinen skandinaavinen koti itse tehdyillä mausteilla 2020-01-12T15:06:52Z https://rauharentola.casablogit.fi/feed/atom/ WordPress https://rauharentola.casablogit.fi/wp-content/uploads/sites/9/2018/07/cropped-casa-logo-insta-32x32.jpg Satu / Rauharentola <![CDATA[Lattiavalaisin lastenhuoneeseen + alekoodi]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501240994 2020-01-12T15:06:52Z 2020-01-12T15:06:50Z Postaus sisältää mainoslinkkejä* Lattiavalaisin lasten lastenhuoneeseen, kuinka vaikeaa sellaisen löytäminen voikaan olla? Jos sanon, että yllättävän vaikeaa uskotteko? Tytöt ovat jo pitkään kaivanneet huoneeseensa yksinkertaista hyvin valaisevaa lattiavalaisinta vähän rennompaan valaisemiseen. Ja olemmekin yhdessä käyneet läpi erilaisia kohtuuhintaisia vaihtoehtoja. Etsintöjen päätteeksi selasimme vielä yhdessä Nettilamppu.fi:n* valikoiman ja sieltä löytyi muutama meidän tarkoitukseen sopiva vaihtoehto. Nordluxin […]

Artikkeli Lattiavalaisin lastenhuoneeseen + alekoodi julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Lattiavalaisin lasten lastenhuoneeseen, kuinka vaikeaa sellaisen löytäminen voikaan olla? Jos sanon, että yllättävän vaikeaa uskotteko?

Tytöt ovat jo pitkään kaivanneet huoneeseensa yksinkertaista hyvin valaisevaa lattiavalaisinta vähän rennompaan valaisemiseen. Ja olemmekin yhdessä käyneet läpi erilaisia kohtuuhintaisia vaihtoehtoja.

Etsintöjen päätteeksi selasimme vielä yhdessä Nettilamppu.fi:n* valikoiman ja sieltä löytyi muutama meidän tarkoitukseen sopiva vaihtoehto.

Nordluxin Liam valaisimen* muotoilu on yksinkertaisen moderni ja innovatiivinen.

Lattiavalaisin lastenhuoneeseen

Musta RIDER valaisin* toisi muutoin vaaleaan huoneeseen mukavasti kontrastia. Ajaton RIDER-lattiavalaisin on designiltaan siro ja sopii rikastuttamaan monenlaisia sisustuksia. Metallirungon kruunaa käännettävä spotti, joka tuottaa kuvioidun suojalasin ansiosta kirkkaan kohdennetun lisävalaistuksen.

Lattiavalaisin lastenhuoneeseen

Hintahaitarimme yläpäästä löytyy Paulmannin HALDAR* valaisin , joka puhuttelee modernilla muotoilullaan ja värityksellään. Sen muoto itsessään on hyvin suoralinjainen ja pelkistetty, mutta kupari ja valkoinen herättävät sen eloon ja luovat erityisen koristeellisen ilmeen.

Mikä näistä lattiavalaisimista ihastuttaa sinua eniten? Ja mitä ominaisuuksia sinä pidät tärkeänä lattiavalaisinta valittaessa? Vai kuulutko siihen ryhmään joiden mielestä lattiavalaisimet ovat täysin turhia?

Lattiavalaisin lastenhuoneeseen tai tunnelmavalaistusta olohuoneeseen: Säästä nyt 12 % vähintään 150 €:n ostoksesta

Tämä Nettilamppu.fi:n tarjous on voimassa lukijoilleni ainoastaan 12. – 13.01.2020. Tarjouksen piirissä on Nettilamppu.fi:n koko valikoima, pl. kampanjan ulkopuolelle suljetut, yksittäiset tuotemerkit. Tarjous koskee myös jo alennushintaisia tuotteita.

Lue alennuskoodin käyttöehdot täältä:
https://www.nettilamppu.fi/alennuskoodit-kaettoeehdot/*

Alennuskoodi: FI20-FLASH12

Lue myös: Olohuoneen uusi lattiavalaisin

Artikkeli Lattiavalaisin lastenhuoneeseen + alekoodi julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0
Satu / Rauharentola <![CDATA[Askartele pelkistetyt Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501240242 2019-12-22T12:13:48Z 2019-12-22T12:13:45Z Askartele pelkistetyt Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi muistuttamaan joulun sanomasta. Tässä tämän joulun toiveohje. Terveiset siis toivojille sinne ruutujen toiselle puolelle. Yksinkertainen on kaunista, joulunakin. Puiset Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi syntyvät nopeammin kuin uskotkaan, kunhan vain ryhdyt toimeen. Askartele pelkistetyt Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi Tätä askartelua varten tarvitset: n. 20 cm pätkän 33×33 puutavaraa pari puupalloa […]

Artikkeli Askartele pelkistetyt Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Askartele pelkistetyt Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi muistuttamaan joulun sanomasta. Tässä tämän joulun toiveohje. Terveiset siis toivojille sinne ruutujen toiselle puolelle.

Yksinkertainen on kaunista, joulunakin. Puiset Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi syntyvät nopeammin kuin uskotkaan, kunhan vain ryhdyt toimeen.

Askartele pelkistetyt Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi

Askartele pelkistetyt Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi

Tätä askartelua varten tarvitset:

 • n. 20 cm pätkän 33×33 puutavaraa
 • pari puupalloa
 • puuhelmen
 • pienen palan vaneria
 • askartelu- tai kuumaliimaa
 • askartelumaaleja
 • pätkän juutti- tms. narua
 • askartelusaha
 • (hiomapaperia)

Sahaa puutavarasta kaksi palaa pituudeltaan n. 10,5 cm ja 8 cm. Sahaa niin ikään vanerista pienehkö n. 3 x 4,5 cm:n pala ja hio kulmat tarvittaessa. Maalaa sahaamasi palat askartelumaaleilla ja anna kuivua. Liimaa päät paikoilleen ja liitä perhe yhteen juuttinarulla.

Askartele pelkistetyt Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi

Tämä ohje ja monta muuta ihanaa juttua löytyy Casa Blogien viime vuoden joulukalenterista, jota pääset edelleen tutkailemaan täällä.

Lue myös: Diy joulutähti  ja Paahdettuja hunaja-kaneli manteleita.

Askartelemisiin, ja ihanaa Joulua <3.

Artikkeli Askartele pelkistetyt Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
2
Satu / Rauharentola <![CDATA[Homeroomin joululahjavinkit + alekoodi]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501240982 2019-12-12T18:41:01Z 2019-12-12T18:40:58Z Postaus sisältää mainoslinkkejä* Psst, tässä tulee Homeroomin joululahjavinkit ja sen lisäksi voit poimia postauksesta alekoodin lahjojen hankintaa varten. Tiesitkö, että Homeroomissa* on paljon muutakin kuin huonekaluja? Homeroom tarjoaa nimittäin kaikkea tekstiileistä ja sisustuksesta keittiökoneisiin ja valaistukseen. Tällä hetkellä löydät Homeroomin sivuilta inspiraatiota ja joululahjavinkkejä koko perheelle, esimerkiksi: “hänelle, jolla on jo kaikkea* “, “lapsille* “, […]

Artikkeli Homeroomin joululahjavinkit + alekoodi julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Psst, tässä tulee Homeroomin joululahjavinkit ja sen lisäksi voit poimia postauksesta alekoodin lahjojen hankintaa varten.

Homeroomin joululahjavinkit

Tiesitkö, että Homeroomissa* on paljon muutakin kuin huonekaluja? Homeroom tarjoaa nimittäin kaikkea tekstiileistä ja sisustuksesta keittiökoneisiin ja valaistukseen. Tällä hetkellä löydät Homeroomin sivuilta inspiraatiota ja joululahjavinkkejä koko perheelle, esimerkiksi: “hänelle, jolla on jo kaikkea* “, “lapsille* “, “ympäristöystävälliselle”, “lahjat alle 50EUR* ” ja “ruoka-harrastajalle” ja monille muille.

Leikkisyyttä sisustukseen tuo tämä Jace ruukku.

Ja nyt tulee se alennuskoodi, jonka voin tarjota lukijoilleni. Koodilla xmasgift saat -20% alennusta kaikista niistä tuotteista, jotka löydät joululahjavinkkien* joukosta. Tarjouksen voi käyttää kerran ja se on voimassa 20.12.2019 saakka.

Jokaisen leffailtoja kotona viettävän ihmisen unelma on varmasti oma popparikone. Tyylikäs retrodesign ja kompakti koko, sopii useimpiin kotehin.
Lastenhuoneen ihanuuden koristeeksi tai leikkeihin.

Homeroomin joululahjavinkit

Kurkkaa kaikki joululahjavinkit osoitteesta

www.homeroom.fi*

ja tee viimehetken lahjahankinnat pukinkonttiin.

Homeroomin joululahjavinkit

Virittäydy joulun tunnelmaan Rauharentolan joulupostausten myötä.

Postauksen kuvat: Homeroom.fi

Artikkeli Homeroomin joululahjavinkit + alekoodi julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0
Satu / Rauharentola <![CDATA[DIY joulutähti]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501240972 2019-12-08T15:07:21Z 2019-12-08T15:05:35Z DIY joulutähti, se riisuttu versio tämän joulun somehitistä henkaritähdestä, joka nimensä mukaan on rakennettu joko muovisista tai metallisista henkareista. Tuo hittitähti on kuitenkin omaa makuuni aivan liian koristeellinen, kuten hyvin arvata saattaa. Tämä oma versio syntyi joulukukan korvaajaksi, viemisiksi/lahjaksi ystäväperheeseen pikkuruisiin jouluihin. Askartelu käy kädenkäänteessä, vain vähän kuumaliimaa ja sommittelua. Niin simppeliä se on. DIY […]

Artikkeli DIY joulutähti julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
DIY joulutähti, se riisuttu versio tämän joulun somehitistä henkaritähdestä, joka nimensä mukaan on rakennettu joko muovisista tai metallisista henkareista. Tuo hittitähti on kuitenkin omaa makuuni aivan liian koristeellinen, kuten hyvin arvata saattaa.

Tämä oma versio syntyi joulukukan korvaajaksi, viemisiksi/lahjaksi ystäväperheeseen pikkuruisiin jouluihin. Askartelu käy kädenkäänteessä, vain vähän kuumaliimaa ja sommittelua. Niin simppeliä se on.

DIY joulutähti

DIY joulutähti

Tämän tähden tekemiseen tarvitset:

 • puutikkuja pitkiä ja ohuita ns. kahvitikkuja
 • kuumaliimaa
 • havunoksa
 • puuhelmiä
 • kukkarautalankaa
DIY joulutähti kahvitikuista

Liimaa puutikuista kaksi viisisakaraista tähteä ja asettele ne kuvan mukaisella tavalla päällekäin ja liimaa ne kuumaliimalla yhteen. Kieputa ohuella kukkarautalangalla havunoksa keskelle tähteä ja laita rautalangan päihin vielä pienet puuhelmet. Voit halutessasi lisätä ripustuslangan ja vaikkapa vielä tuikkuvalotkin.

Tähden voi halutessaan ripustaa seinälle, ikkunaan tai vaikkapa oveen. Parasta tässä mallissa on se, että tikkuja ei tarvitse ryhtyä pilkkomaan vaan oman tähden voi rakentaa yhden kokoisista tikuista, joita saa askartelutarvikkeita myyvistä liikkeistä ja myös isompien markettien kertakäyttötavaroiden osastolta.

Tähtien lisäksi kahvitikuista saa muuten tehtyä ihan mahtavia ja persoonallisia rannekoruja, vaikkapa joululahjaksi. Poimi ohje mukaasi täältä. Ja vinkkaa ihmeessä, jos olet keksinyt näistä tikuista vielä jotain ihan muuta. Aika moni tikku vielä odottaa pääsevänsä muukaan johonkin askartelu projektiin.

Millainen on sinun näköinen joulutähti? Koristeellinen vai hiukan simppelimpi?

Lue myös herkulliset joulunajan askarteluohjeet kuten joulukorttiteline ja joulusukat.

Artikkeli DIY joulutähti julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
4
Satu / Rauharentola <![CDATA[Vähän Joulua – vinkki pelkistettyyn koristeluun + arvonta]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501240952 2019-11-17T08:01:35Z 2019-11-17T06:34:44Z Kaupallinen yhteistyö: Laa laa Living /Oy KidSpot Ab Vähän Joulua – vinkki pelkistettyyn koristeluun. Blogi on elellyt hiljaiseloa jonkin aikaa ja siitä syystä onkin erityisen ihana saada viestejä ja toiveita sieltä ruutujen toiselta puolelta. Vinkkejä pelkistettyyn joulukoristeluun on pyydetty ja tässä niitä tulee yhteistyössä Laa Laa Livingin kanssa. Muutama tarkoin harkittu yksityiskohta mielummin kuin kymmenien […]

Artikkeli Vähän Joulua – vinkki pelkistettyyn koristeluun + arvonta julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Kaupallinen yhteistyö: Laa laa Living /Oy KidSpot Ab

Vähän Joulua – vinkki pelkistettyyn koristeluun. Blogi on elellyt hiljaiseloa jonkin aikaa ja siitä syystä onkin erityisen ihana saada viestejä ja toiveita sieltä ruutujen toiselta puolelta. Vinkkejä pelkistettyyn joulukoristeluun on pyydetty ja tässä niitä tulee yhteistyössä Laa Laa Livingin kanssa.

Muutama tarkoin harkittu yksityiskohta mielummin kuin kymmenien koristeiden suloinen sekamelska. Siinä mun reseptitini pelkistettyyn joulukoristeluun. Vaikka joulu onkin tunnetusti värien juhlaa pitäydyn itse mielelläni tutussa värimaamailmassa, jolloin koristelustakaan ei tule liian “hyökkäävä”, sulautuu kokonaisuuteen kauniisti. Osittain tai kokonaan kierrätysmateriaalista valmistetut koristeet tuovat mukavasti persoonallisuutta kokonaisuuteen.

Vähän joulua - vinkki pelkistettyyn koristeluun

Musta kuusen mallinen seinäristikko on ekologinen ja kestävä valinta joulunajan sisustukseen. Kuusen mallisesta seinäkoristeesta voit helposti tehdä joulukalenterin ripustamalla siihen klipseillä vaikkapa pieniä lahjoja paperipusseissa. Mikäli joulukalenterin askartelu ei ole se juttu, voi kuusiristikon koristella DIY joulukoristein, joihin löydät muutaman vinkin postauksen lopusta.

Tämä kuusen mallinen seinälle ripustettava sisustusesine sopii perinteisen neulasia varistavan kuusen tilalle moderniksi joulukuuseksi. Muovikuuset saavat viimein väistyä monikäyttöisen joulukuusen tieltä, jota voit käyttää joulunajan ulkopuolella tavaroiden säilytykseen. Näin sinulla on joulukoriste, jolle on käyttöä koko vuodeksi. Laa Laa Livingin kestävä kuusen mallinen ristikko sopii pieniin koteihin, joihin ei kuusi välttämättä edes mahtuisi. Kuusi, jota on saatavana mustana ja valkoisena on myös kaunis koriste lastenhuoneeseen lapsen omaksi joulukuuseksi. Ripusta siihen tuikkuvalot ja se toimii hyvin myös yövalona. Asettele seinälle roikkumaan tai tason päälle seinää vasten nojaamaan.

Vähän joulua - vinkki pelkistettyyn koristeluun

Vähän Joulua – vinkki pelkistettyyn koristeluun

Kierrätyskeskuksen askartelutarvikkeiden osastolta löytyneistä nahkapaloista syntyi yhdessä pienten puupyykkipoikien kanssa hauskoja joulukuusia. Ja näin homma toimii: Piirrä tussilla nahan nurjalle puolelle viivottimen avulla kolmio ja jaa piirtämäsi kolmio kolmeen osaan. Leikkaa osat erikseen ja liimaa ne kuumaliimalla pyykkipojan päälle.

Niin ikään pienen puupyykkipojan päälle liimatut maalatut poro vanerikuviot toimivat sievinä koristeina ristikkokuusessa. Vanerikuvioita voi ostaa askartelutarvikkeita myyvistä liikkeistä.

Vähän joulua - vinkki pelkistettyyn koristeluun
Vähän joulua - vinkki pelkistettyyn koristeluun
Laa Laa Living valikoimasta löytyy myös kiinitysklipsejä, joilla kiinnität koristeet kätevästi.

Yksinkertainen puuhelmikranssi syntyy puuhelmistä ja rautalangasta. Pujota helmet rautalankaan, ja muotoile ympyräksi. Sulje ympyrä pyörittämällä rautalanganpäitä yhteen ja tee sitten siitä ripustuskoukku. Liimaa kranssiin kuumaliimalla vaikkapa muutama pieni havunoksan pää ja pala callunan kukintoa.

Arvonta

Kerro miten sinä tämän kuusiristikon koristelisit ja olet mukana sellaisen arvonnassa. Arvonta alkaa nyt ja päättyy to 21.11.19 klo 23:59. Olen voittajaan yhteydessä sähköpostitse heti arvottuani voittajan. Jos arpaonni ei osu kohdalle, voit tilata oman kuusiristikkosi osoitteesta

www.laalaaliving.fi.

* Suomalainen sisustusmerkki Laa Laa Living syntyi vuonna 2017 ihanasta ideasta, suurista unelmista, ripauksesta rohkeutta sekä hyppysellisestä hulluutta. Vuonna 2019 se siirtyi tuotemerkin luoneiden Annikan ja Vesan sitä nyt pyörittävän Annan hoiviin.

Vastuullisuus tuotannossa on Laa Laa Living:lle erityisen tärkeää, minkä vuoksi he pyrkivät pitämään tuotannon aina mahdollisimman lähellä. Seinäristikoiden tuotannossa tärkeää on erityisesti kestävät materiaali, laadukas tuotanto, kierrätettävyys, työntekijöiden hyvinvointi sekä jätteiden minimoiminen. Vuonna 2020 Laa Laa Living pyrkiikin panostamaan eristyisesti ristikoiden kierrättämiseen sekä uudelleenkäyttöön.

Lue myös: DIY joulukorttiteline ja DIY joulupallot

Artikkeli Vähän Joulua – vinkki pelkistettyyn koristeluun + arvonta julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
86
Satu / Rauharentola <![CDATA[NO TRICKS JUST TREATS Ellos alekampanja]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501240938 2019-11-03T16:41:44Z 2019-11-03T16:41:40Z Postaus sisältää mainoslinkkejä* No tricks just treats on Elloksen* Halloween teemainen alekampanja, joka on voimassa 7.11.2019 saakka. Tarjousnumerolla 405724 saat -25% Ellos-valikoiman tuotteista, myös huonekaluista. Jokin tässä muhkeassa Belwood sohvassa puhuttelee minua. Ja jos tilaa olisi paljon olisi tämä ehdottomasti hankintalistalla Samettinen katseenvangitsija löytyy harmaan lisäksi myös kullankeltaisena ja vaaleansinisenä. Divaanin pariksi saa halutessaan kolmen […]

Artikkeli NO TRICKS JUST TREATS Ellos alekampanja julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Postaus sisältää mainoslinkkejä*

No tricks just treats on Elloksen* Halloween teemainen alekampanja, joka on voimassa 7.11.2019 saakka. Tarjousnumerolla 405724 saat -25% Ellos-valikoiman tuotteista, myös huonekaluista.

No tricks just treats ellos alekoodi
Belwood* divaani on kutsuvan muhkea katseenvangitsija

Jokin tässä muhkeassa Belwood sohvassa puhuttelee minua. Ja jos tilaa olisi paljon olisi tämä ehdottomasti hankintalistalla Samettinen katseenvangitsija löytyy harmaan lisäksi myös kullankeltaisena ja vaaleansinisenä. Divaanin pariksi saa halutessaan kolmen istuttavan sohvan.

No tricks just treats ellos alekoodi

No tricks just treats mausteisia sisustusuutuuksia

Suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan kaikki Elloksen herkullisen mausteiset sisustusuutuudet. Niissä hehkuu kaikki syksyn lämpimät sävyt, joilla saat lämmintä tunnelmaa jo talveen valmistuvaan kotiin.

Uutuudet löydät kätevästi osoitteesta

www.ellos.fi*

Tarjousehdot (405724): Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee Elloksen oman valikoiman normaalihintaisia tuotteita. Alennus on voimassa 7.11.2019 asti. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, keittiö- & ruoanlaittotuotteisiin eikä VINTAGE- ja EXCLUSIVE-tuotteisiin.

Kuvat: www.ellos.fi

Lue myös: Jouluntaikaa Ikeasta
 

Artikkeli NO TRICKS JUST TREATS Ellos alekampanja julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0
Satu / Rauharentola <![CDATA[Kammotuksia]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501240915 2019-10-22T18:20:45Z 2019-10-20T18:09:25Z Kirja saatu Kammotuksia pimeneviin iltoihin. “Ne hiipivät hämärissä tai ryömivät koloistaan keskiyöllä. IIK! Niillä on kiiluvat silmät ja terävät hampaat. HUI!” Armoton kirjaraatimme sai arvosteltavakseen Reetta Niemelän hupsunkammottavat runot uutuusteoksessa Kammotuksia. Kirjan kuvituksesta vastaa Marjo Nygård. Kirjan on kustantanut Lasten Keskus ja se ilmeistyi juuri sopivasti Halloween juhlien kynnyksellä. Mielenkiintoinen kuvitus täydentää ja elävöittää jännittävää […]

Artikkeli Kammotuksia julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Kirja saatu

Kammotuksia pimeneviin iltoihin. “Ne hiipivät hämärissä tai ryömivät koloistaan keskiyöllä.
IIK!
Niillä on kiiluvat silmät ja terävät hampaat.
HUI!”

Armoton kirjaraatimme sai arvosteltavakseen Reetta Niemelän hupsunkammottavat runot uutuusteoksessa Kammotuksia. Kirjan kuvituksesta vastaa Marjo Nygård. Kirjan on kustantanut Lasten Keskus ja se ilmeistyi juuri sopivasti Halloween juhlien kynnyksellä.

Kammotuksia
Kammotuksia
Kammotuksia

Mielenkiintoinen kuvitus täydentää ja elävöittää jännittävää luku-/kuuntelukokemusta. Raatimme antaa kammotusrunoille 5/5 tähteä, myös kuvitus saa 5/5 tähteä. Äiti suosittelee tätä kirjaa runoudesta kiinnostuneille uteliaille pikku ihmisille ja heidän perheilleen. Hiukan pelottavat mutta hauskat hahmot saavat hymyn niin lasten kuin aikuistenkin huulille. Tämän kirjan kautta on mukava tutustua kammotusten salaiseen maailmaan.

Tämän kirjan runoja pääset kuulemaan ensi viikolla starttaavilla Kirjamessuilla. Reetta Niemelä esittää niitä Toukolassa sunnuntaina 27.10.2019 13:00 – 13:30 .

Reetta Niemelä on Raisiossa asuva runoilija ja lastenkirjailija. Niemelä ammentaa kirjallisuuteensa inspiraatiota suomalaisesta luonnosta. Tämänkin kirjan hahmot alkoivat muodostua maskulaisen metsän inspiroimana.

Kurkista Rauharentolan kirjahyllyyn.

Artikkeli Kammotuksia julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0
Satu / Rauharentola <![CDATA[Jouluntaikaa Ikeasta]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501240902 2019-10-13T15:24:46Z 2019-10-13T15:24:46Z Jouluntaikaa Ikeasta, onhan se vähän aikaista mutta… VINTERFEST-mallisto tulee myyntiin IKEA-tavarataloihin viikolla 42 eli ensi viikolla siis. Olitpa sitten minimalisti tai joulun tunnelman luomiseen täysillä heittäytyjä, IKEA-joulu tarjoaa inspiraatiota jokaiselle. VINTERFEST-mallistosta löytyy kaikki tarvittava joulunajan tunnelmointiin, kokkailuun, ruokiin, koristeluun ja lahjojen paketointiin. Jouluntaikaa Ikeasta VINTERFEST-mallisto on saanut inspiraationsa moderneista juhlimisen ja yhdessäolon tavoista. Malliston tuotteissa […]

Artikkeli Jouluntaikaa Ikeasta julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Jouluntaikaa Ikeasta, onhan se vähän aikaista mutta… VINTERFEST-mallisto tulee myyntiin IKEA-tavarataloihin viikolla 42 eli ensi viikolla siis.

Olitpa sitten minimalisti tai joulun tunnelman luomiseen täysillä heittäytyjä, IKEA-joulu tarjoaa inspiraatiota jokaiselle. VINTERFEST-mallistosta löytyy kaikki tarvittava joulunajan tunnelmointiin, kokkailuun, ruokiin, koristeluun ja lahjojen paketointiin.

jouluntaikaa ikeasta

Jouluntaikaa Ikeasta

VINTERFEST-mallisto on saanut inspiraationsa moderneista juhlimisen ja yhdessäolon tavoista. Malliston tuotteissa yhdistyvät leikkisyys ja skandinaavisista perinteistä ammentavat yksinkertaiset muodot sekä runsaat kuosit. Joulun värejä ovat tänä vuonna täyteläiset punaisen ja sinisen sävyt, joita täydennetään neutraalin vaalealla värimaailmalla.

jouluntaikaa ikeasta

Itseäni viehätti erityisesti STRÅLA- 8-haarainen led-kynttelikkö samoin kuin STRÅLA- 5-haarainen led-kynttelikkö kaunista sipulin muotoista RISBYN  paperivarjostinta unohtamatta. Tänä jouluna taitaa myös piparin leipominen jäädä vähemmälle, joten saattaa hyvinkin olla, että meillä tarjoillaan VINTERSAGA-piparkakkusetin pipareita.

Joko joulu ihanasti kutkuttelee?

Lähde ja kuvat: Ikean mediatiedote

 

Lisää jouluisia postauksia löydät täältä.

Artikkeli Jouluntaikaa Ikeasta julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0
Satu / Rauharentola <![CDATA[Voita messulippu Kätevä & Tekevä- ja Hetki 2019 -messuille Lahden Messukeskukseen]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501240896 2019-10-05T15:55:44Z 2019-10-05T15:55:44Z Yhteistyössä KOKO-Lahti Oy -Lahden Messut Voita messulippu Kätevä & Tekevä- ja Hetki 2019 -messuille Lahden Messukeskukseen. Ota suunnaksi Lahden Messukeskus pyhäinpäiväviikonloppuna  2.-3. marraskuuta. Luvassa on mielenkiintoinen kahden messutapahtuman kokonaisuus – Kätevä & Tekevä -kädentaitomessut sekä uutuustapahtuma Hetki 2019. Kätevä & Tekevä -messujen pääosassa ovat upeat käsintehdyt tuotteet sekä tarvikkeet omiin käsityöharrasteisiin. Messujen yhteydessä järjestetään myös Kivi- ja korumessut sekä […]

Artikkeli Voita messulippu Kätevä & Tekevä- ja Hetki 2019 -messuille Lahden Messukeskukseen julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Yhteistyössä KOKO-Lahti Oy -Lahden Messut

Voita messulippu Kätevä & Tekevä- ja Hetki 2019 -messuille Lahden Messukeskukseen.

Ota suunnaksi Lahden Messukeskus pyhäinpäiväviikonloppuna  2.-3. marraskuuta. Luvassa on mielenkiintoinen kahden messutapahtuman kokonaisuus
Kätevä & Tekevä -kädentaitomessut sekä uutuustapahtuma Hetki 2019.

voita messulippu

Kätevä & Tekevä -messujen pääosassa ovat upeat käsintehdyt tuotteet sekä tarvikkeet omiin käsityöharrasteisiin. Messujen yhteydessä järjestetään myös Kivi- ja korumessut sekä Nukkekoti- ja Nukkemessut. Syksyn uutuustapahtuma Hetki 2019 on hemmottelua ja hyvää oloa, kauneutta ja muotia sekä herkkuja arkeen ja juhlaan. Ohjelmasta löytyy mielenkiintoisia kokonaisuuksia aina kestosuodatinpussin ompelemisesta kehon ja mielen rentoutusharjoitteisiin.

voita messulippu

Voita messulippu ja lähde messuilemaan Lahteen

Sain arvottavakseni kolme (3) messulippua lukijoideni kesken. Arvontaan osallistut jättämällä kommenttisi, jossa kerrot mikä aihepiiri sinua erityisesti kiinnostaa tässä messukokonaisuudessa kommenttikenttään. Arvonta alkaa nyt ja päättyy jo hyvissä ajoin ennen messuja 20.10.2019 klo.23.59.  Arvonnan päätyttyä arvon kolme onnellista voittajaa ja olen heihin yhteydessä sähköpostitse. Liput toimitetaan voittajille sähköisenä Lahden Messujen toimesta ennen messuja.

Onnea arvontaan ja tunnelmallista syysiltaa.

 

Artikkeli Voita messulippu Kätevä & Tekevä- ja Hetki 2019 -messuille Lahden Messukeskukseen julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
19
Satu / Rauharentola <![CDATA[Mitä minulle kuuluu?]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501240892 2019-09-29T16:40:51Z 2019-09-29T16:40:51Z Mitä minulle kuuluu? Kysyi eräs yksi alusta asti blogiani seurannut lukija. Ja uskokaa tai älkää tuo kysymys lämmitti sydäntäni erityisen paljon, sillä usein somehiljaisuus saa ihmiset unohtamaan, siirtymään eteenpäin ja etsimään itselleen uutta mielenkiintoista luettavaa. Mitä minulle kuuluu? Minulle kuuluu oikein hyvää ja asiat on mallillaan. Joskus elämässä on vaan niitä hetkiä, että kaikkea ei […]

Artikkeli Mitä minulle kuuluu? julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Mitä minulle kuuluu? Kysyi eräs yksi alusta asti blogiani seurannut lukija. Ja uskokaa tai älkää tuo kysymys lämmitti sydäntäni erityisen paljon, sillä usein somehiljaisuus saa ihmiset unohtamaan, siirtymään eteenpäin ja etsimään itselleen uutta mielenkiintoista luettavaa.

mitä minulle kuuluu rauharentola

Mitä minulle kuuluu?

Minulle kuuluu oikein hyvää ja asiat on mallillaan. Joskus elämässä on vaan niitä hetkiä, että kaikkea ei millään ehdi vaikka kuinka haluaisi. Mä olen tällä hetkellä sellaisen hetken pyörteissä. Postaustahti on nyt siitä johtuen hitaanlainen mutta monet hyvät ideat ja ajatukset odottaa sitä oikeaa ja rauhallisempaa hetkeä. Ja jos asiat etenee suunnitellusti niin suurimmat kiireet heliittää jo marraskuun loppuun mennessä. Ja sen jälkeen palaillaan pikkuhiljaa myös rivakampaan kirjoitustahtiin.

Kiitos jos jaksatte odottaa, ettekä katoa mihinkään ❤.

 

Odotellessa voitte lukea  vanhoja postauksiani, joita löytyy arkiston kätköistä enemmän kuin tarpeeksi. Kurkkaa vaikka DIY ideat täältä ja inspiroidu.

Artikkeli Mitä minulle kuuluu? julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0