Rauharentola Kerroksellinen skandinaavinen koti itse tehdyillä mausteilla 2020-03-15T11:02:59Z https://rauharentola.casablogit.fi/feed/atom/ WordPress https://rauharentola.casablogit.fi/wp-content/uploads/sites/9/2018/07/cropped-casa-logo-insta-32x32.jpg Satu / Rauharentola <![CDATA[Väriä olohuoneeseen koristetyynyillä]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501241069 2020-03-15T11:02:59Z 2020-03-15T11:02:57Z Väriä olohuoneeseen koristetyynyillä. Miten helposti jo pelkillä koristetyynyillä saakaan muutettua kodin kokonaisilmettä. Sain nämä Jyskin TULPAN koristetyynynpäälliset syntymäpäivälahjaksi aiemmin tällä viikolla ja ne toivatkin juuri sopivasti uudenlaista twistiä jo pitkään samanlaisena pysyneeseen elohuoneeseen. Unohdetaan likaiset ikkunat hetkeksi ja keskitytään kauniisiis yksityiskohtiin. Väriä olohuoneeseen koristetyynyillä – TULPAN Tuftatussa TULPAN koristetyynyssä on kauniin murrettuja sävyjä kuten terrakottaa, […]

Artikkeli Väriä olohuoneeseen koristetyynyillä julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Väriä olohuoneeseen koristetyynyillä. Miten helposti jo pelkillä koristetyynyillä saakaan muutettua kodin kokonaisilmettä. Sain nämä Jyskin TULPAN koristetyynynpäälliset syntymäpäivälahjaksi aiemmin tällä viikolla ja ne toivatkin juuri sopivasti uudenlaista twistiä jo pitkään samanlaisena pysyneeseen elohuoneeseen. Unohdetaan likaiset ikkunat hetkeksi ja keskitytään kauniisiis yksityiskohtiin.

Väriä olohuoneeseen koristetyynyillä

Väriä olohuoneeseen koristetyynyillä – TULPAN

Tuftatussa TULPAN koristetyynyssä on kauniin murrettuja sävyjä kuten terrakottaa, keltaista, luonnonvalkoista, beigeä ja utuista harmaata ja vaaleansinistä. Kooltaan tyynyt ovat 45×45. Tyynyn takaosa on 100% puuvillaa ja etuosakin on lähes kokonaan puuvillainen.

Väriä olohuoneeseen koristetyynyillä

Tyynyt toistavat kauniisti meidän pienen taitelijan maalauksen sävyjä ja luovat yhdessä raikkaan mutta myös seesteisen tunnelman.

Väriä olohuoneeseen koristetyynyillä

Aurinkoista sunnuntai iltapäivää. Me pysytellään tänään kotosalla turvassa kaikenlaisilta pöpöiltä. Ja onpa mielessä myös yhden diy projektin aloittaminen, kunhan vaan pääsen irtautumaan tästä koneelta.

Lue myös muita olohuoneen sisustusvinkkejä.

Artikkeli Väriä olohuoneeseen koristetyynyillä julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0
Satu / Rauharentola <![CDATA[Naistenpäivän sisustusinspiraatiota]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501241056 2020-03-08T14:03:00Z 2020-03-08T14:02:57Z Naistenpäivän sisustusinspiraatiota meille naisille tarjoilee Ikea, huikeilla kevät ja kesä uutuuksillaan. Tämä aurinkoinen sunnuntai houkuttaa pihalle mutta myös sisustamaan. Näiden kuvien myötä Hyvää naistenpäivää <3 ihanaiset. IKEA-uutuusmallisto luo kesäisen keitaan niin sisä- kuin ulkotiloihinkin ja on saatavilla tavarataloissa huhtikuussa. Millainen olisi sinun kesäparatiisisi/hemmottelukeitaasi? Kuvat: Ikean Pr-tiedote

Artikkeli Naistenpäivän sisustusinspiraatiota julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Naistenpäivän sisustusinspiraatiota meille naisille tarjoilee Ikea, huikeilla kevät ja kesä uutuuksillaan. Tämä aurinkoinen sunnuntai houkuttaa pihalle mutta myös sisustamaan. Näiden kuvien myötä Hyvää naistenpäivää <3 ihanaiset.

naistenpäivän sisustusinspiraatiota
naistenpäivän sisustusinspiraatiota
naistenpäivän sisustusinspiraatiota

IKEA-uutuusmallisto luo kesäisen keitaan niin sisä- kuin ulkotiloihinkin ja on saatavilla tavarataloissa huhtikuussa. Millainen olisi sinun kesäparatiisisi/hemmottelukeitaasi?

Kuvat: Ikean Pr-tiedote

Artikkeli Naistenpäivän sisustusinspiraatiota julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0
Satu / Rauharentola <![CDATA[Alevinkit sisustukseen]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501241044 2020-03-01T08:24:55Z 2020-03-01T08:24:52Z Postaus sisältää mainoslinkkejä* Alevinkit sisustukseen tulevat tällä kertaa Elloksen* ja Homeroomin* valikoimasta. Kevät tekee tuloaan hurjaa vauhtia ja vaikka ainakin täällä meillä sataa räntää taivaan täydeltä kevätsisustus pyörii mielessä taukoamatta. Mä ainakin olen sellainen pesänrakentaja-sisustaja, jolle juuri näin kevään korvalla iskee se sisustuskärpänen kaikkein tiukimmin. Kevään sisustukseen voi kätevästi hankkia jotain uutta ja piristävää, vaikkapa […]

Artikkeli Alevinkit sisustukseen julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Alevinkit sisustukseen tulevat tällä kertaa Elloksen* ja Homeroomin* valikoimasta. Kevät tekee tuloaan hurjaa vauhtia ja vaikka ainakin täällä meillä sataa räntää taivaan täydeltä kevätsisustus pyörii mielessä taukoamatta. Mä ainakin olen sellainen pesänrakentaja-sisustaja, jolle juuri näin kevään korvalla iskee se sisustuskärpänen kaikkein tiukimmin.

Kevään sisustukseen voi kätevästi hankkia jotain uutta ja piristävää, vaikkapa juuri näistä aleista. Sillä tietenkään koko sisustusta ei ole tarkoitus laittaa uusiksi, vaikka välillä sekin ajatus hurjasti houkuttaisikin.

alevinkit sisustukseen Homeroom
Homeroom Melwin valaisin

Alevinkit sisustukseen: Luo kevättunnelmaa kotiisi

Homeroom.fi:llä on tarjolla muutama mielenkiintoinen tarjous, joista ensimmäinen uppoaa kaltaisiini “koristetyynyhulluihin”. Osta 3 maksa 2 tyynyä*. Tämän tarjouksen saat käyttöösi tarjousnumerolla 440300. Tarjousnumero näpytellään sille varattuun kohtaan kassalla ja se on voimassa 15.3.2020 saakka.

Aleviinkit sisustukseen Homeroom
Homeroom: Noma koristetyynynpäällinen

Verhojen ja valaisimien ystäville on myös tarjolla valikoituja tuotteita Homeroomin valikoimasta. Sisusta keväinen ilme ikkunoihisi – Jopa 50% alennusta verhoista ja valaisimista.
Kampanjahinnat koskevat valikoituja tuotteita* ja ovat voimassa 15.3. asti. Kurkkaa tuotteet ja hinnat täältä.

Ellos HOME DEALS* puolestaan pitää sisällään satoja tarjouksia sesongin sisustustuotteista 20% alennuksella, jonka lisäksi saat vielä 5% alennusta ale- ja kampanjahintaisista tuotteista.
Nämä alennukset saat käyttöösi tarjousnumerolla 415438, joka on voimassa 9.3.2020 saakka.

Alevinkit sisustukseen Ellos
Ellos: Pure teekannu

Joko lähestyvä kevät näkyy sinun kotisi sisustuksessa? Jos ei ihan vielä, tekeekö mielesi kuitenkin hankkia piristystä sisustukseen tänä keväänä?

Tule mukaan tekemään oma moderni seinävaatteesi, lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan.

Artikkeli Alevinkit sisustukseen julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0
Satu / Rauharentola <![CDATA[Onni on diy, ilmoittaudu mukaan]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501241034 2020-02-22T17:16:44Z 2020-02-22T17:14:30Z Onni on diy ja minulla on ilo olla siinä mukana. Onnion Store on persoonallinen pieni liike Hyrylässä Tuusulassa. Onnion itse tekevä ja kierrättävä liike, jossa lähes kaikki on kaupan. Oletko käynyt tutustumassa? Koska onni on myös tekemisen iloa, siellä järjestetään pienimuotoista kurssi/kerhotoimintaa. Jonka toteuttamiseen sain kutsun viime vuoden lopulla. Onni on diy – ajatuksista teoiksi […]

Artikkeli Onni on diy, ilmoittaudu mukaan julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Onni on diy ja minulla on ilo olla siinä mukana. Onnion Store on persoonallinen pieni liike Hyrylässä Tuusulassa. Onnion itse tekevä ja kierrättävä liike, jossa lähes kaikki on kaupan. Oletko käynyt tutustumassa?

Koska onni on myös tekemisen iloa, siellä järjestetään pienimuotoista kurssi/kerhotoimintaa. Jonka toteuttamiseen sain kutsun viime vuoden lopulla.

Onni on diy – ajatuksista teoiksi

Koska olen pyöritellyt tätä ajatusta mielessäni jo hetken aikaa, oli helppo vastata kutsuun myöntävästi. Siitä alkoikin tiivis suunnittelu, joka on nyt vihdoin valmis. Rauharentolan tyyliin yksinkertaista ja kaunista, diy joka ei vaadi tekijältään mitään erityistaitoja.

onni on diy
” Tervetuloa tekemään oma moderni seinävaatteesi Rauharentola blogin Satu Reitkarin ohjauksessa.
Kurssi järjestetään keskiviikkona 15.04.2020 klo.18.00
osoitteessa Onnion Store, Hyryläntie 9 04300 Tuusula (käynti kauppatien puolelta).

Seinävaate tehdään metalliseen vaateripustimeen, maalattuun tai käsittelemättömään oksaan tai vaikkapa niiden yhdistelmään.
Voit tehdä itsellesi yhden seinävaatteen kurssin aikana.

Käytämme kurssilla mm. valkoista, mustaa ja harmaata trikookudetta, puuhelmiä, pieniä pom pomeja ja huopapalloja.
Voit antaa luovuutesi kukkia sommittelun kanssa tai ottaa mukaan muutamia inspiraatiokuvia tekemisen tueksi.

Kurssi ei vaadi minkäänlaista esivalmistelua tai erikoistaitoja.

Kurssimaksu on 45 eur, jonka voi maksaa kurssille saapuessa käteisellä tai kortilla. Kurssimaksuun kuuluu materiaalit, opetus ja kupponen teetä tai kahvia.

OTA MUKAAN OMAT SAKSET.

Ilmoittautumiset:
* varaa paikkasi suoraan tapahtuma julkaisussa Facebookissa
*info@onnionstore.com
*Tel. +358 413194579
*tai henkilökohtaisesti kaupalla “

Tapahtuma julkaisu löytyy täältä. Lämpimästi tervetuloa.

Jos tämä ajatus saa ilmaa siipiensä alle ja kantaa saattaa olla, että kursseja järjestetään jatkossakin yhdessä. Ideoita nimittäin on…

Artikkeli Onni on diy, ilmoittaudu mukaan julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
1
Satu / Rauharentola <![CDATA[Talviloman menovinkki Jättimäiset dinosaurukset Heurekassa]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501241026 2020-02-15T18:16:58Z 2020-02-15T18:16:56Z Talviloman menovinkki johdattaa Heurekaan jättimäisiä dinosauruksia katsomaan. Uskallatko sinä sukeltaa dinosaurusten ihmeelliseen maailmaan? Heureka toi 30-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi jälleen dinosaurukset yleisön ihmeteltäväksi – ja tällä kertaa vieläpä ne kaikkein isoimmat ja mahtavimmat kuten Tyrannosaurus rex. Jättimäiset dinosaurukset-näyttely koostuu dinosaurusroboteista ja luurankojen kopioista sekä fossiileista. Näyttely lähenee loppuaan ja nyt onkin vielä viimeiset hetket aikaa tutustua siihen. […]

Artikkeli Talviloman menovinkki Jättimäiset dinosaurukset Heurekassa julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Talviloman menovinkki johdattaa Heurekaan jättimäisiä dinosauruksia katsomaan. Uskallatko sinä sukeltaa dinosaurusten ihmeelliseen maailmaan?

talviloman menovinkki

Heureka toi 30-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi jälleen dinosaurukset yleisön ihmeteltäväksi – ja tällä kertaa vieläpä ne kaikkein isoimmat ja mahtavimmat kuten Tyrannosaurus rex. Jättimäiset dinosaurukset-näyttely koostuu dinosaurusroboteista ja luurankojen kopioista sekä fossiileista. Näyttely lähenee loppuaan ja nyt onkin vielä viimeiset hetket aikaa tutustua siihen.

Tämä näyttely on suunnattu koko perheelle vauvasta vaariin. Näyttelyssä on dinosaurusten lisäksi luonnon ääniä sekä projisoinneilla tehtyjen säätilavaihtelujen ääniä ja valoja (mm. ukkosen jyrinää, salamointia ja sateen ääniä). Äänet ovat kuitenkin melko vaimeita eikä ainakaan pelästyttäneet meidän seurueesta ketään.

Meidän perheen lapsista mielenkiintoisempia olivat tietenkin liikkuvat ja aidon kokoiset dinosaurusrobotit, jotka aukoivat suitaan ja liikuttelivat raajojaan.

talviloman menovinkki
talviloman menovinkki

Talviloman menovinkki: Jättimäiset dinosaurukset Heurekassa (vielä ehtii)

Näyttely on avoinna 15.3.2020 saakka Tiedekeskus Heurekassa Vantaan Tikkurilassa. Aukioloajat ja ohjeet saapumiseen löydät täältä.

Dinosaurusten lisäksi meidän perheen mielenkiinnon herätti Planetaarion elokuvat Meren uumen ja Elävä aurinko. Joiden lisäksi Heurekan seinien sisältä löytyy vielä paljon muutakin tekemistä koko päiväksi. Eikä tälläkään kertaa lähdetty kotiin ilman omalla kuvalla painettuja rahoja.

Lue myös muita lapsiperheen tekemisvinkkejä täältä.

Artikkeli Talviloman menovinkki Jättimäiset dinosaurukset Heurekassa julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0
Satu / Rauharentola <![CDATA[Muutama poiminta Ikean uutuuksien joukosta]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501241014 2020-02-08T17:13:58Z 2020-02-08T17:13:55Z Kuvat: Ikea.fi Muutama poiminta Ikean uutuuksien joukosta, sillä ne ovat nyt täällä. Ikean kevään uutuustuotteet lupaavat tuoda mukanaan harmonista tunnelmaa koteihin. Kun ympäröimme itsemme merkityksellisillä asioilla on kotona vietetty aika mukavaa ja leppoisaa. Yksi mahtavimmista uutuus tuotteista on ehdottomasti GUNRID ilmaa puhdistavat verhot, jotka on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Mutta löytyy uutuuksien joukosta paljon muutakin ja […]

Artikkeli Muutama poiminta Ikean uutuuksien joukosta julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Kuvat: Ikea.fi

Muutama poiminta Ikean uutuuksien joukosta, sillä ne ovat nyt täällä. Ikean kevään uutuustuotteet lupaavat tuoda mukanaan harmonista tunnelmaa koteihin. Kun ympäröimme itsemme merkityksellisillä asioilla on kotona vietetty aika mukavaa ja leppoisaa. Yksi mahtavimmista uutuus tuotteista on ehdottomasti GUNRID ilmaa puhdistavat verhot, jotka on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Mutta löytyy uutuuksien joukosta paljon muutakin ja tässä muutama poiminta niistä.

Muutama poiminta Ikean uutuuksien joukosta – Kotoista tunnelmaa koreilla

TJILLEVIPS-korit on punottu käsin, ja sarjaan kuuluu koreja kuudesta eri kasvikuidusta: bambu, rottinki, meriheinä, banaanikuitu, poppeli ja juutti. Tuotesarja on myynnissä vain IKEA-tavarataloissa ei siis verkkokaupassa.

Muutama poiminta Ikean uutuuksien joukosta
Muutama poiminta Ikean uutuuksien joukosta

Uutta eteiseen

Teräksiseen kauniin yksinkertaiseen SÖRHASSEL muistitauluun voit kiinnittää muistilappuja ja muuta tärkeää – ihanteellinen keittiön tai eteisen seinälle. Mutta oiva myös esimerkiksi lastenhuoneen seinällä.

Muutama poiminta Ikean uutuuksien joukosta

ELVARLI säilytyskokonaisuus lumosi ainakin minut raikkaudellaan ja pehmeällä muotoilullaan. Teräs yhdistettynä tunnelmaa luovaan bambuun on täydellinen vaikkapa pienehköön eteiseen. Voit yhdistää avointa ja suljettua säilytystilaa sopivassa suhteessa ja lopputulos ei ole liian tunkkainen. Mahdollisuuksia on monia.

Kohti kesää – parvekkeelle ja puutarhaan

Luo itämaista tunnelmaa parvekkeellesi tai terassillesi MÄLLSTEN lattiaritilöillä ja oma salainen keitaasi on valmis.

BOYSENBÄR Ruukku on valmistettu betonista, ja siinä on luonnollisia ilmakuplia ja pinnanvaihteluita, jotka tekevät jokaisesta ruukusta ainutlaatuisen. Ruukku kestää pakkasta, ja sitä voi säilyttää ulkona talvellakin, jos se on tyhjä tai peitetty. Se sopii siis niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Löysitkö sinä uutuuksien joukosta omat suosikkisi?

Löydä oma suosikki postauksesi arkistojen kätköistä.

Artikkeli Muutama poiminta Ikean uutuuksien joukosta julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0
Satu / Rauharentola <![CDATA[Tee itse sateenkaari Fimo massasta]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501241005 2020-02-02T14:31:17Z 2020-02-02T14:31:16Z Postaus sisältää mainoslinkkejä* Tee itse sateenkaari Fimo massasta. Fimo massa antaa tekijälleen lähes rajattomat mahdollisuudet tehdä helposti niin koriste-esineitä kuin korujakin. Fimo massa* on matereliaalina kestävää. Persoonalliset sateenkaaret syntyy massasta nopeasti ja ne viimeistellään puuvilla tasseleilla. Tee itse sateenkaari Fimo massasta: Näin se käy Pehmennä massaa ensin hieman käsissä. Pyörittele siitä sen jälkeen pyöreä pötkö. […]

Artikkeli Tee itse sateenkaari Fimo massasta julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Tee itse sateenkaari Fimo massasta. Fimo massa antaa tekijälleen lähes rajattomat mahdollisuudet tehdä helposti niin koriste-esineitä kuin korujakin. Fimo massa* on matereliaalina kestävää. Persoonalliset sateenkaaret syntyy massasta nopeasti ja ne viimeistellään puuvilla tasseleilla.

Sateenkaari Fimo massasta

Tee itse sateenkaari Fimo massasta: Näin se käy

 • Pehmennä massaa ensin hieman käsissä.
 • Pyörittele siitä sen jälkeen pyöreä pötkö.
 • Muotoile pötköstä haluamasi mallinen sateenkaari.
 • Painele sateenkaarta sormin tai voit myös käyttää apuna muovailuvahan muotoiluun tarkoitettua kaulinta.
 • Paina sateenkaareen reiät tasseleita ja ripustusta varten esimerkiksi grillitikulla.
 • Paista sateenkaari 110-asteisessa uunissa pellillä, leivinpaperin päällä 30 minuuttia. 
 • Anna jäähtyä rauhassa.
 • Leikkaa puuvillalangasta* sopiva määrä lankoja tasseliin ja solmi ne reikiin.
 • Lisää ripustusnaru.

Mikäli innostuit sateenkaari askartelusta oikein urakalla niin sateenkaari seinäkoristemalleja löytyy vaikka millä mitoin niin Pinterestistä kuin Instagramistakin. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva malli ja tekniikka. Rohkeasti vaan kokeilemaan.

Sateenkaari Fimo massasta

Lue myös: Sateenkaari puuhelmistä

Artikkeli Tee itse sateenkaari Fimo massasta julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0
Satu / Rauharentola <![CDATA[Kierrätyskeskus avasi uuden kierrätyskaupan Myyrmäessä]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501241000 2020-01-27T15:51:16Z 2020-01-26T17:02:14Z Kierrätyskeskus avasi uuden kierrätyskaupan Vantaan Myyrmäessä. Uusi myymälä sijaitsee kauppakeskus Isomyyriin toisessa kerroksessa. Myyrmäen kierrätyskaupan valikoimassa on muun muassa astioita, pientavaraa, vaatteita, kirjoja, elektroniikkaa ja askartelumateriaaleja, unohtamatta varsin kekseliäitä kestävän arjen vinkkejä ja ideoita. Tähänkin myymälään voit muiden myymälöiden ja tavaratalojen tapaan lahjoittaa tarpeettomaksi jäänyttä tavaraa. Kierrätyskeskus avasi uuden kierrätyskaupan, johon täytyy käydä pian tutustumassa […]

Artikkeli Kierrätyskeskus avasi uuden kierrätyskaupan Myyrmäessä julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Kierrätyskeskus avasi uuden kierrätyskaupan Vantaan Myyrmäessä. Uusi myymälä sijaitsee kauppakeskus Isomyyriin toisessa kerroksessa. Myyrmäen kierrätyskaupan valikoimassa on muun muassa astioita, pientavaraa, vaatteita, kirjoja, elektroniikkaa ja askartelumateriaaleja, unohtamatta varsin kekseliäitä kestävän arjen vinkkejä ja ideoita. Tähänkin myymälään voit muiden myymälöiden ja tavaratalojen tapaan lahjoittaa tarpeettomaksi jäänyttä tavaraa.

Kierrätyskeskus avasi uuden kierrätyskaupan, johon täytyy käydä pian tutustumassa

Itse en vielä tämän viikonlopun aikana ehtinyt tutustumaan tähän uuteen tulokkaaseen mutta yritän saada siellä vierailun mahtumaan kalenteriini mahdollisimman pian.

Kierrätyskeskus avasi uuden kierrätyskaupan
Kassatiski on varsin persoonallinen ja toteutettu kierrätystavaroita hyödyntäen.
Kierrätyskeskus avasi uuden kierrätyskaupan

Kestävän elämäntavan sisustusratkaisuja

Kierrätyskeskuksen myymälät on kestävän elämäntavan idean mukaisesti sisustettu ja somistettu kierrätysmateriaaleja hyödyntäen ja niistä rakentaen. Kaunis esillepano kuuluu tietenkin myös kierrätystavaroille, parhaimmillaan innoittaen meitä jokaista luovaan ja ekologiseen sisustamiseen.

Vaikka et siis Kierrätyskeskuksesta aina sitä materiaa löytäisikään voit bongailla hauskoja ideoita kotiinvietäväksi.

Ehditkö sinä vierailla Myyrmäessä tänä viikonloppuna avajaisten merkeissä? Jos ehdit kerro ihmeessä miltä uusi Kierrätyskauppa vaikutti ja teitkö löytöjä?

LUE myös:
Löytöjä Kierrätyskeskuksen ilmaistavaraosastolta
Kierrätyslöytöjä kevätsisustukseen
Parhaat kierrätyslöytöni

Kuvat: Kierrätyskeskuksen uutiskirje

Artikkeli Kierrätyskeskus avasi uuden kierrätyskaupan Myyrmäessä julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0
Satu / Rauharentola <![CDATA[Lattiavalaisin lastenhuoneeseen + alekoodi]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501240994 2020-01-12T15:06:52Z 2020-01-12T15:06:50Z Postaus sisältää mainoslinkkejä* Lattiavalaisin lasten lastenhuoneeseen, kuinka vaikeaa sellaisen löytäminen voikaan olla? Jos sanon, että yllättävän vaikeaa uskotteko? Tytöt ovat jo pitkään kaivanneet huoneeseensa yksinkertaista hyvin valaisevaa lattiavalaisinta vähän rennompaan valaisemiseen. Ja olemmekin yhdessä käyneet läpi erilaisia kohtuuhintaisia vaihtoehtoja. Etsintöjen päätteeksi selasimme vielä yhdessä Nettilamppu.fi:n* valikoiman ja sieltä löytyi muutama meidän tarkoitukseen sopiva vaihtoehto. Nordluxin […]

Artikkeli Lattiavalaisin lastenhuoneeseen + alekoodi julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Lattiavalaisin lasten lastenhuoneeseen, kuinka vaikeaa sellaisen löytäminen voikaan olla? Jos sanon, että yllättävän vaikeaa uskotteko?

Tytöt ovat jo pitkään kaivanneet huoneeseensa yksinkertaista hyvin valaisevaa lattiavalaisinta vähän rennompaan valaisemiseen. Ja olemmekin yhdessä käyneet läpi erilaisia kohtuuhintaisia vaihtoehtoja.

Etsintöjen päätteeksi selasimme vielä yhdessä Nettilamppu.fi:n* valikoiman ja sieltä löytyi muutama meidän tarkoitukseen sopiva vaihtoehto.

Nordluxin Liam valaisimen* muotoilu on yksinkertaisen moderni ja innovatiivinen.

Lattiavalaisin lastenhuoneeseen

Musta RIDER valaisin* toisi muutoin vaaleaan huoneeseen mukavasti kontrastia. Ajaton RIDER-lattiavalaisin on designiltaan siro ja sopii rikastuttamaan monenlaisia sisustuksia. Metallirungon kruunaa käännettävä spotti, joka tuottaa kuvioidun suojalasin ansiosta kirkkaan kohdennetun lisävalaistuksen.

Lattiavalaisin lastenhuoneeseen

Hintahaitarimme yläpäästä löytyy Paulmannin HALDAR* valaisin , joka puhuttelee modernilla muotoilullaan ja värityksellään. Sen muoto itsessään on hyvin suoralinjainen ja pelkistetty, mutta kupari ja valkoinen herättävät sen eloon ja luovat erityisen koristeellisen ilmeen.

Mikä näistä lattiavalaisimista ihastuttaa sinua eniten? Ja mitä ominaisuuksia sinä pidät tärkeänä lattiavalaisinta valittaessa? Vai kuulutko siihen ryhmään joiden mielestä lattiavalaisimet ovat täysin turhia?

Lattiavalaisin lastenhuoneeseen tai tunnelmavalaistusta olohuoneeseen: Säästä nyt 12 % vähintään 150 €:n ostoksesta

Tämä Nettilamppu.fi:n tarjous on voimassa lukijoilleni ainoastaan 12. – 13.01.2020. Tarjouksen piirissä on Nettilamppu.fi:n koko valikoima, pl. kampanjan ulkopuolelle suljetut, yksittäiset tuotemerkit. Tarjous koskee myös jo alennushintaisia tuotteita.

Lue alennuskoodin käyttöehdot täältä:
https://www.nettilamppu.fi/alennuskoodit-kaettoeehdot/*

Alennuskoodi: FI20-FLASH12

Lue myös: Olohuoneen uusi lattiavalaisin

Artikkeli Lattiavalaisin lastenhuoneeseen + alekoodi julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
0
Satu / Rauharentola <![CDATA[Askartele pelkistetyt Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi]]> https://rauharentola.casablogit.fi/?p=1501240242 2019-12-22T12:13:48Z 2019-12-22T12:13:45Z Askartele pelkistetyt Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi muistuttamaan joulun sanomasta. Tässä tämän joulun toiveohje. Terveiset siis toivojille sinne ruutujen toiselle puolelle. Yksinkertainen on kaunista, joulunakin. Puiset Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi syntyvät nopeammin kuin uskotkaan, kunhan vain ryhdyt toimeen. Askartele pelkistetyt Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi Tätä askartelua varten tarvitset: n. 20 cm pätkän 33×33 puutavaraa pari puupalloa […]

Artikkeli Askartele pelkistetyt Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
Askartele pelkistetyt Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi muistuttamaan joulun sanomasta. Tässä tämän joulun toiveohje. Terveiset siis toivojille sinne ruutujen toiselle puolelle.

Yksinkertainen on kaunista, joulunakin. Puiset Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi syntyvät nopeammin kuin uskotkaan, kunhan vain ryhdyt toimeen.

Askartele pelkistetyt Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi

Askartele pelkistetyt Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi

Tätä askartelua varten tarvitset:

 • n. 20 cm pätkän 33×33 puutavaraa
 • pari puupalloa
 • puuhelmen
 • pienen palan vaneria
 • askartelu- tai kuumaliimaa
 • askartelumaaleja
 • pätkän juutti- tms. narua
 • askartelusaha
 • (hiomapaperia)

Sahaa puutavarasta kaksi palaa pituudeltaan n. 10,5 cm ja 8 cm. Sahaa niin ikään vanerista pienehkö n. 3 x 4,5 cm:n pala ja hio kulmat tarvittaessa. Maalaa sahaamasi palat askartelumaaleilla ja anna kuivua. Liimaa päät paikoilleen ja liitä perhe yhteen juuttinarulla.

Askartele pelkistetyt Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi

Tämä ohje ja monta muuta ihanaa juttua löytyy Casa Blogien viime vuoden joulukalenterista, jota pääset edelleen tutkailemaan täällä.

Lue myös: Diy joulutähti  ja Paahdettuja hunaja-kaneli manteleita.

Askartelemisiin, ja ihanaa Joulua <3.

Artikkeli Askartele pelkistetyt Joosef, Maria ja Jeesus-lapsi julkaistiin ensimmäisen kerran Rauharentola.

]]>
2