Kuraa ja kimallusta

Olen tässä päivänä muutamana pohtinut sitä, että millainen blogi saa paljon lukijoita? Siloiteltu, imelä, ylitäydellinen? Onko todella niin, että täytyy luoda prinsessakakkumainen ylimakea blogi, jotta ihmiset siitä kiinnostuisivat?

prinsessakakku.jpg

Onko totta, että kukaan ei kaipaa kirpputoreja, h&m:ää, kuraa ja räkää. Sitä ihan oikeaa elämää? Kaikki haluavat elämänsä näyttävän täydelliseltä…vaikka oikeasti se ei sitä olisikaan. Ja, kaikki haluavat lukea sellaisesta elämästä, jossa kaikki oikean elämän elementit on piilotettu merkkivaatteiden sisään tai lakaistu ylikalliiin design maton alle?

Meidän elämä ei ole täydellistä, ei edes lähelläkään sitä. Enkä tiedä haluaisinko sen olevankaan. Minusta on mukava kirjoittaa OIKEISTA asioista niiden OIKEILLA nimillä. Meidän epätäydellisen täydellisestä elämästä. Sen kiilteestä ja kimalteesta mutta myös kurasta ja räästä.

Väillä tuntuu vain siltä, että se ei jaksa kiinnostaa ketään. Ihmiset lukevat ja tavoittelevat mielummin sellaista jota ei oikeasti olekaan. Vai onko?

 images?q=tbn:ANd9GcSg0n7qeBT-0RaF6-CWj9M

Ovatko blogit lukijoilleen päiväunelmaa? 20 euron markettilaukun kanssa ja toppatossut jalassa haaveillaan Guesseistä ja Burberryistä. Että, kunpa minullakin olisi. Siitä samaisesta syystähän saippuasarjatkin ovat suosittuja.

Tekeekö kuori ihmisen ajatuksista kiinnostavampia? Saako Lexington ja Gant ajatuksiin syvemmän merkityksen? Siinä pohdittavaa ihan meille jokaiselle, minullekin.

Kuraa ja kimallusta seuraa jatkossakin, kiitos jos jaksat lukea!

Satu / Rauharentola - -

18 kommenttia “Kuraa ja kimallusta

 1. Täyttä asiaa! Ihan pakko kommentoida. Tämä on ainkin elämänmakuinen ja aito blogi jatka samaan malliin. -Helmiina

 2. Ihmeen paljon ihmisiä kiinnostaa vaan pelkkään sisustamiseen perehtyneet blogit.<br />
  Itse kirjoitan laidasta laitaan juttuja. Välillä hauskoja ja välillä vakavia.<br />
  Tavallisesta arjesta ja omasta erikoisesta ei viimosen muoti virtauksen mukaan menevästä sisustamisesta. :)<br />
  Olen ikäväkseni itse huomannut tuon saman asian, että tällaiset pienet ja persoonalliset omasta elämästä kertovat blogit eivät kiinnosta suurta yleisöä niin paljon kuin se kun joku esittelee ostin tän ja tän juttuja.<br />
  Jokainen tyylillään. Minä en omaa tyyliä muuta, vaan jatkan värikkäästi sotkien kaikkea sekaisin blogissani. 🙂

 3. Aivan samaa mieltä ensimmäisen kommentoijan kanssa; täyttä asiaa 🙂 Nyt mää lähden googlesta katsomaan, että mikä se Lexinton on? Muut luksusnimet mää etäisesti tunnistin 🙂

 4. Luen useita sisustusblogeja, mutta eniten pidän juuri siitä oikeasta elämästä sisältävästä blogista. On aika mahdotonta ajatella, että joku asuisi jossain kiiltokuva kodissa oikeasti ja toisaalta jos näin on niin se jotenkin kertoo asukkaistaan aika paljon ja valitettavasti enemmänkin negatiivisesti jotenkin vain sellainen elämä kuulostaa itsestäni aika kurjalta en nyt osaa lyhyesti selittää mitä ajan takaa, mutta jatka samaan malliin! Mielummin niitä elämän makuisia blogeja lukee niistä saa itsekkin enemmän ideoita! Mukavaa kevään odottelua!

  1. Tuunausta tulee varmasti lisää ja kirppistelyäkin, kunhan saadaan tämä elämä taas tasoittumaan ja pääsen kirppiksiä kiertämään.

 5. Samasta syystä, mitä sinä pohdit nyt, pistin aiemmin oman blogini pillit pussiin ja lopetin. Tuntui että kukaan ei koskaan kommentoinut, jättänyt mitään mitä kaipasin… laskuri tikitti mutta välillä mietin tikittääkö omiaan.<br />
  Ihmiset taitaa olla laiskoja kommentoimaan… etenkin jos pitää kirjautua. FB on helppo, klikkaat tykkäät tai et niin se on siinä. <br />
  Käyn kurkkimassa säännöllisesti tekstejäsi ja minua todellakin kiinnostaa se tavallinen elämä. Olen oppinut että elämässä on paljon nähtävää kun osaa raapaista pintaa syvemmältä… eikä mua kiinnosta Burberryn laukut… eikä niihin olisi edes varaa.<br />
  Terkuin Sanna 🙂

  1. Ai niin… ja jos ton sanavahvistuslaatikon kommentoinnin yhteydessä pystyisi jättään pois niin alentaisiko se kynnystä kommentoida?! ;)<br />
   Mua se ainakin tökkii kun en aina saa selvää niistä riipustuksista ja kun joutuu yrittään useamman kerran niin luopuu leikistä kokonaan… ;)Sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *