Just Chip it: Olohuoneemme väripaletti

Oletko koskaan miettinyt miltä kotisi värit näyttäisivät väripaletilla? Minä olen tänään leikkinyt chip it ohjelmalla. Chip It!-kuvaohjelma poimii automaattisesti värit omista kuvistasi. Lisäät vain oman kuvasi ohjelmaan ja se analysoi kuvan värit. Ohjelma on erittäin tarkka, sillä se löytää kuvasta ne pienen pienetkin väripisteet. Tässä meidän olohuoneemme väripaletit:

DI5taN_full.jpg

E2X7Ue_full.jpg

VMy9zS_full2.jpg

Z1nUJ2_full2.jpg

Tätä kivaa väriohjelmaa pääseet kokeilemaan täällä. Käykää ihmeessä tutustumassa, jos tekemisen puute iskee ja vaikkei iskisikään tähän on ihan kiva kuluttaa muutama minuutti. Ehkä myöhememmin ”chippaan”vielä eteisemme :).

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Just Chip it: Olohuoneemme väripaletti

  1. Onpa kiva juttu! <br />
    Mä törmäsin tähän yhdessä toisessakin blogissa, kun selailin nopsaan, mutta ajattelin että oli vain muokannut vastaavat kuvat 🙂 Näin perusteellisesti tulee siis joskus luettua :D<br />
    Täytyykin kokeilla tätä joskus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *