Makuuhuone haluaa tapetin: Tapettiunelmia

Makuuhuone haluaa tapetin ja mäkin haluan. Uuden makuuhuoneen myötä olen saanut lähes pakonomaisen tarpeen saada tehosteseinäksi tapettiseinän, en mitä tahansa tapettia vaan ns. tiiliseinätapetin. Olo on kuin Eurokankaan mainoksen naisella, kun tulee inspiraatio ei auta muu kuin go with a flow.

index.jpg
kuvat: H&M, Mr Perswall, Vallila
E020701-0.jpg
kuva: www.perswall.fi

Ainut ja SUURIN ongelma on miten saisin myös rakkaan mieheni  innostumaan tästä…

Raikasta rakeiden täyteistä keskiviikkoa ihan jokaiselle teistä.

2 kommenttia “Makuuhuone haluaa tapetin: Tapettiunelmia

 1. Mä olen jäänyt ajatustasolla ihan koukkuun näihin art4u:n valokuva tapetteihin. Vielä pitäisi osata päättää, että tulisiko meidän uuteen makuuhuoneeseen &amp;quot;tiiliseinä&amp;quot; vai &amp;quot;betonipinta&amp;quot;.<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.art4u.fi/kauppa/fi/product_catalog.php?c=104&amp;page=1&quot; target="_blank">http://www.art4u.fi/kauppa/fi/product_catalog.php?c=104&amp;page=1</a><br />
  <br />
  <br />
  Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *