Silverjungle kosketusnäyttösormikkaat & ale vinkki

Näin kylmän talven must-hankinta meidän koululaiselle oli kosketusnäyttösormikkaat. Nti F:n ei tarvitse enää palelluttaa sormiaan pakkasessa, kun täytyy vastata äidin puheluun tai viestiin  kesken  mukavien ulkoleikkien. Silverjungle valikoimasta löytyi nämä sormikkaat, jotka saimmekin sitten blogiyhteistyön tiimoilta testattavaksi. Sormikkaita löytyy kolmessa värissä: kirkkaana pinkkinä, sinisenä ja mustana.

sormikkaat+004.JPG

Sormikkaat ovat 100% akryyliä ja etusormien ja peukaloiden sormenpäät ovat sähköä johtavaa kuitua, joilla voi helposti käyttää puhelinta. Sormikkaat sujahtavat helposti myös esimerkiksi rukkasten alle niinä päivinä jolloin pelkillä sormikkailla ei pärjää. Ja nämä sormikkaat toimivat OIKEASTI.

sormikkaat+003.JPG
sormikkaat+001.JPG
sormikkaat+ulkona+081.jpgsormikkaat+ulkona+082.jpg

Nämä on muuten nyt ALE:ssa, joten kannattaa käydä klikkailemassa sellaiset täältä ja kurkata samalla muutkin Silverjungle:n lämpimät ale löydöt .

sormikkaat+ulkona+080.jpg
pipo & sormikkaat: Silverjungle // takki: Reima // housut Glup // kengät: Seven Seconds //  toppaliivi: Airwalk
blogiyhteisty%C3%B6.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *