Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku

Pieni katsaus ulkolelulaatikkoon, jonka virkaa meillä muuten toimittaa  vanha Orthex Lissu pyykkikori. Kannellinen ja varsin kätevä ottaa mukaan vaikkapa taloyhtiön hiekkikselle. Mutta siihen sisältöön siis. Talven jälkeen näky on varsin lohduton. Lohjenneita lapioita, sangattomia ämpäreitä ja varsin harvapiikkisiä haravia.

Tiedetään, että hiekkalelut pitäisi pestä ja säilöä talven ajaksi niin ,että ne olisivat taas leikkikunnossa keväällä. Mutta, kun sitä talvea ei oikein tänä vuonna  tullutkaan vaan hiekkaleikit jatkuivat ja jatkuivat. Ja kakkuja tehtiin melkein vuoden vaihteeseen. Ja sitten se vaan jäi.

leikkikalut+006.JPG

leikkikalut+008.JPG

leikkikalut+001.JPG

Totuus on kuitenkin se, että täydennystä tarvitaan ehdottomasti. Niitä perinteisiä hiekkaleluja; ämpäreitä, lapioita ja hiekkakakkumuotteja ja minimiehelle autoja. Ja mitähän muuta?

Millaiset hiekkalelut ovat teillä suosiossa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *