Almost Hay / mini-ihmisten vaaterekki

Olen jo pitkään etsinyt Hayn vaaterekin tyyppistä yksinkertaista rekkiä mini-ihmisten roolivaatteille, prinsessamekoille, jotka ovat käytössä lähes päivittäin. Sellaista, johon  mekot voisi ripustaa kauniisti ja ne voisivat olla esillä kokoajan.

Sain muutaman hyvän vinkin rekki vaihtoehdoista keski. blogin Jenniltä mutta eipä nekään sitten tarkastelun jälkeen oikein meille syystä tai toisesta istuneet. Mutta sitten sattumalta eilen illalla törmäsin aivan huikeaan ja kaiken lisäksi erittäin halpaan ratkaisuun. Ja seuraavaksi suunnataankin Ikeaan pukkijalka ostoksille.

PicMonkey+Collage+2.jpg
60 x 70 ja syvyydeltä 39cm:senä se on juuri sopiva pienille ihmisille ja lisäksi se on helppo saada mahtumaan myös pienempään tilaan.
Onneksi on internet ja onneksi on Ikea.

Mitä mieltä olet, olisiko tämä hitti vai huti?

Satu / Rauharentola - -

3 kommenttia “Almost Hay / mini-ihmisten vaaterekki

  1. Tuo on kiva idea ja mikä parasta, helppo toteuttaa ja näyttää hyvältä! 🙂 <br />
    <br />
    Aurinkoista tiistaita! &hearts;

    1. Lyhyemmille varmasti riittää. Pitempien mekkojen helma saattaa mennä vähän &amp;quot;ruttuun&amp;quot; mutta kun kyse on vaan leikkiin tarkoitetuista roolivaatteista niin se ei kai ole niin vakavaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *