Tumma lammaspata & hedelmäinen ohratto

Lankalauantaita.
Ihana aurinkoinen päivä kuluu pihaa möyhentäen ja grilliä puhdistaen mutta päätinpä tässä välissä tulla jakamaan teille meidän eilisen herkku illallisen reseptin tai oikeammin reseptit. Oma henkilökohtainen kokkini nimittäin loihti meille eilen aivan mahtavan lammasillallisen. Tummaa lammaspataa Sami Garamin reseptiä hiukan soveltaen. Lammaspadan lisukkeeksi hedelmäistä ohrattoa, hiukan soveltaen sitäkin.

Punaviinissä kunnolla hautunut lammas, oih se oli viedä kielen mennessään. Ja itse asiassa tänään se maistui vielä paremmalta mikäli se ylipäätään on mahdollista. Alkuperäiset ohjeet löytyvät täältä ja täältä.

lammaspata+002.JPG

lammaspata+003.JPG

Nyt oikein mukavaa lauantai iltapäivää & iltaa. Piha kutsuu jälleen…
Satu / Rauharentola - -

Tumma lammaspata & hedelmäinen ohratto” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *