Viileämmän tiistain outfit

Hui, olipas ulkona vilpoisaa taas pitkästä aikaa. Reippailimme tänään minimiehen kanssa neuvolaan ja päivän asu olikin juuri siksi jotain aivan muuta kuin shortsit ja toppi. Eipä niillä taitaisi tarjeta edes kotona tällä hetkellä. Uusia helteitä odotellessa tänään siis tällaista.

 

27.5%20001.jpg

housut h&m | paita h&m | tennarit Lee Cooper | huivi second hand

 

27.5%20009.jpg

 

Tämä taitaa muuten olla lemppari väriyhdistelmäni tällä hetkellä navyn sinistä ja luonnonvalkoista. Superstretch housut ovat tvilliä ja ne ovat säilyttäneet muotonsa ahkerasta käytöstä huolimatta. Pusero on ale löytö h&m online exlucive mallistosta. Asuun valikoitui pika pikaa aamulla vielä sinivalkoruudullinen huivi, joka edustaa tämän kokonaisuuden kirpparikiintiötä.

 

27.5%20018.jpg

 

Mun tukka on muuten taas useimmiten tuollaisella pikanuttura virityksellä. Toimii kotona ja arkissa menoissa vaikka jotain uutta ja kivaa olisikin mukava kokeilla.

 

27.5%20023.jpg

 

27.5%20020.jpg

 

27.5%20016.jpg

 

Mä viihdyn juuri tässä asussa mutta mitäs te tykäätte? Vai näettekö edes mitään näistä aamuhämärässä otetuista kuvahirvityksistä?

 

6 kommenttia “Viileämmän tiistain outfit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *