Tammisia ajatuksia

Huomaan, että ajatuksiini on taas hiipimässä kauan kadoksissa ollut tammen väri.

 

PicMonkey%20Collage.jpg

Kuvat: kodin1 ja Ikea

 

Makuuhuoneen kalusteethan meillä on tammen värisiä ja olin jo niistä valmis luopumaankin kunnes se iski jälleen, rakkaus tammeen ja tammen & valkoisen harmooniseen yhdistelmään. Ehkä makuuhuoneen raikastus auttoi taas näkemään sen tammen todellisen luonteen johon jo vuosia sitten rakastuin.

 

2.jpg

 

Nyt haaveissa olisikin tammenvärinen ruokapöytä ja valkoiset tuolit. Lasten ollessa vielä pieniä en halua miljoona hintaista pöytää ja tuoleja vaan sellaiset lapsiarkeen ja kukkarolle sopivat.

 

 

PicMonkey%20Collage%203.jpg

Kuvat: Asko ja Ikea

 

PicMonkey%20Collage%202.jpg

Kuvat: Sagaform

Voi kääk, mä olen niin rakastunut tuohon tammen ja valkoisen yhdistelmään.

Millaisia fiiliksiä tämä yhdistelmä sinussa herättää?

6 kommenttia “Tammisia ajatuksia

 1. Itse en syty tammelle omassa sisustuksessa, mutta muiden kodeissa ihastelen kyllä tammen ja nimenomaan valkoisen yhdistelmää : ). Ja Bjursta-pöytää voin suositella, se on palvellut meitä (valkoisena) jo useamman vuoden : ).

 2. Itse tykkään tällä hetkellä valkoisista huonekaluista. Tammi näyttää kivalta muiden kodeissa.<br />
  Meillä oli muutaman vuoden ajan tuo tammen värinen Bjursta-pöytä. Nätti se oli, mutta ei kovin kätevä. Seuraava pöytämme oli ehdottomasti ilman jatkopalaa. Lapset monesti kaatoivat mehulaseja ja sitten ne mehut lorisivat siitä kolosta. Ja jos ei aina jaksanut samantien avata pöytää, niin mehut jäivät muhimaan sinne jemmassa olevan jatkopalan päälle ällösti. Jatkettavuus ei myöskään ollut hyvä. Pöydästä sai pidemmän kyllä, mutta pöydän jalkojen väli ei kasvanut, joten 3 tuolia ei saanut vierekkäin ( meillä oli se koko, joka oli 4 hengen ei-jatkettuna). <br />
  Mutta jos ei koskaan tarvitse pöytää jatkaa eikä koskaan kaadu juomia pöydälle, niin silloin tuo on kiva pöytä. 🙂 <br />
  Halusin meille vakituisesti 6 hengen pöydän, joka tyylillisesti olisi vähän romanttisempi, siksi vaihdettiin Bjursta pois.

  1. Meille on tulossa se pidempi versio, joka jatkopalojen kanssa on sen reilut pari metriä. Me etsimme tyylillisesti erittäin yksinkertaista joten Bjursta sen puolesta juuri sopiva. Tuo puhdistus juttu olikin ihan hyvä tietää, en olisikaan sitä itse varmaan heti älynnyt. Uskon että saamme tuosta hyvän pöydän tähän hetkeen. Ja muutaman vuoden päästä voimmekin sitten panostaa laatuun enemmän.

 3. No oletpa ollut tehokas 🙂 Mitkä tuolit tilasit? <br />
  Mulla on ollut sellainen vaihteleva suhde tammeen. Tammiparkettimme silloin 6 vuotta sitten kun muutimme tähän oli mielestäni ihan mahtava. Nyt kun se on kellastunut, aloin haaveilemaan valkoisesta lattiasta. Nyt kun muu sisustus on rauhoittunut valkoiseen, tykkään lattiasta taas. Että silleen 🙂 Ja noita Bess-tuoleja olen ihastellut jo pidempään..!

  1. Päädyin noihin Romeo tuoleihin, ne kun sattuivat olemaan juuri oikein mukavassa alessa. Yhden tai ehkä kaksikin Bess tuolia kyllä haluaisin vaikkapa sitten pöydän päihin. Odottelen josko niillekin tulisi joku ale.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *