DIY kesäkynnet

Tiedettekö mä olen niin onnellinen. Pitkästä aikaa olen saanut kynteni kasvamaan edes muutaman millin mittaan. Elämän pieniä iloja. Mietinkin nyt kuumeisesti pitäisikö mun käydä laitattamassa niiden päälle geelaus, jotta ne säilyisi pitkinä edes hetken. Vai ehkäpä jokin geelilakka? Kertokaahan kokemuksianne.

 

kes%C3%A4kynnet%20004.jpg

 

Intouduin eilen lakkaamaan itselleni kesäkynnet. Edellisestä lakkauskerrasta olikin jo ikuisuus.Heittäydyin hurjaksi ja ostin oikein uutta glitterlakkaakin. Läpinäkyvää koko kynnelle ja kärkiin ihan hiukan hopeaglitteriä (seuraavalla kerralla ehkä enemmän).

 

kes%C3%A4kynnet%20005.jpg

 

kes%C3%A4kynnet%20003.jpg

 

Mitä muuten suosittelisitte mun superkuiville kynsinauhoille?

Satu / Rauharentola - -

4 kommenttia “DIY kesäkynnet

  1. Tulipas kivat! Pitääkin kaivaa omat glitterlakat esiin 🙂 Itse olen käyttänyt Lumenen kynsinauhavoidetta (Gloss&Care 3in1 Cuticle Cream), jota voin suositella.

    1. Joo näin käytettynä glitterlakat sopii vähän konservatiivisempaakin makuun :). Ja kiitos kynsinauhavoide vinkistä. Aurinkoista sunnuntaita.

  2. Jos geelausta mietit, niin suosittelen Bio Sculpture -geelikynsiä : ). Siinä geeli ei vahingoita omaa kynttä millään tavalla, vaan pikemminkin saattaa jopa vahvistaa ja edesauttaa kynnen luonnollista kasvua. Ja siinä vaiheessa kun haluat luopua geelikynsistä, paljastuu alta hyväkuntoiset omat kynnet : ). <a rel="external nofollow" href="http://www.biosculpture.fi/&quot; target="_blank">http://www.biosculpture.fi/</a&gt; &lt;- tuolta löytyy vielä tarkempaa tietoa, jos haluat lukea kynsistä enemmän : ).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *