Tunnelmia Porvoosta

Vanha Porvoo lumoaa aina vaan kerta toisensa jälkeen. Teimme maanantaina extempore lounasretken Porvooseen. Kävelimme pitkin mukulakivikatuja, ihastelimme taloja ja pikkuputiikkeja ja söimme jätskit keskellä kaupunkia  isojen puiden varjossa. Kaikki ne vanhat talot ja kujat, on ne vaan niin symppiksiä. Kävelykierroksen jälkeen pienet ja isot masut täyteen ruokaa. Vielä matkaevästä Brunbergiltä paluumatkaa varten ja päivä Porvoossa oli osapuilleen siinä.

 

Jos olisin aikaisemmin tiennyt, että Porvoosta löytyy myös Wanha rautakauppa olisimme ehdottomasti piipahtaneet myös siellä. Oletteko te käyneet? Toinen retki on siis piakkoin tehtävä, mutta onneksi kesää on vielä jäljellä ja oikeastaan syksylläkin ehtii. Luulenpa, että etsimäni löytyy juurikin sieltä.

 

4.jpg

 

5.jpg

 

7.jpg

 

6.jpg

 

10.jpg

 

10394659_329920300497310_802305540838331

 

9.jpg

 

8.jpg

 

Vi ses igen…

2 kommenttia “Tunnelmia Porvoosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *