Karkkipäivä

Uuh superkuu, se valvotti ainakin täällä. Entäpä siellä?

Pahoittelen ihan ensin alkuun likaista peiliä ja toivon samalla että teillä on silmät sikkuralla kuten mulla niin silloin tahra perheineen tasoittuu taustaan. Aika oli eilen kortilla, kun napsin muutamat kuvat  (eilisen) päivän asustani. Siinä häslätessä en huomannut katsoa peiliin sen tarkemmin. Käy mulle muuten usein.

Mutta itse asuun… Asu syntyi laatikon pohjalta löytyneen enkkulaku korun inspiroimana. En tiedä onko tuo koru oikein mua ja siksi se on varmaan laatikon pohjalle jäänytkin. Mutta ihanan kepeän kesäfiiksen se toi ainakin. Ja sopi mielestäni loistavasti 1 vee synttäreiden asusteeksi.

 

12.7%20004.jpg

 

Collage.jpg

 

Mä en vaan voi olla hehkuttamatta näitä leggareita. Ja kyllä mä oikeasti käytän muitakin. (silloin kun nämä on pesussa) Hih. Mutta nämä Ballerina & Liikunnan meryl lyckraiset on vaan ihan parhaat.

 

12.7%20009.jpg

leggarit: Ballerina & Liikunta | tunika: b.young | koru: Murula

 

En tiedä miksi mun päässä alkoi soimaan lastenlaulu, jossa lauletaan siitä, että mattokin on lakritsaa ja poreallas makeaa tikkukaramelliä. Tiedättekö laulun?
 
Ihanan makeaa sunnuntaita.
 
 
Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Karkkipäivä

  1. Minä ihastuin totaalisesti tuohon sun tunikaan!!! Ja toi kokonaisuus (tunika, leggarit ja koru)<br />
    on tosi kiva, sekä hauska, mukava, että tyylikäskin! 😉

    1. Kiitos Laura &hearts;. Tuo tunika on todellinen väripilkku mun muuten niin mustavalkoisessa vaatepaljoudessani. Pitäisi vaan rohkeammin uskaltaa käyttää värejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *