Kesäaamun olohuone & nojatuoli haaveita

Kesäisenä aamuna olohuoneemme oikein kylpee valossa. Mä rakastan kattoikkunasta tulvivaa valoa ja mä tykkään siitä, että ”taivas on auki”. Mä voisin katsella taivasta tuntikausia jos aikaa siihen vain olisi. Ikuinen haaveilija kaipaa paikkaa unelmointiin. Sellainen olisi mun muutamanrivin raapustus ostetaan palstalle.

 

13.7%20004.jpg

 

Mä nimittäin kaipaan nojatuolia tms. tuohon kattoikkunan alle. Tilaa ei ole paljon joten mikään massiivinen laiskanlinna ei tule kysymykseen. Pieni, sievä ja yksinkertainen. Sellainen johon mahtuu mä ja pala taivasta.

 

Collage.jpg

 

Collage%202.jpg

 

Kaappi siirty tarvittaessa jonkin verran mutta siltikään tilasta ei tule suuren suuri. Eli todellakin jotain pientä ja sievää. Mutta samalla myös tukevaa. Ehkäpä joku kauniisti verhoiltu 60-lukulainen?

 

Nautitaan vielä kesästä ja ihanan valoisista aamuista.

 

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *