The blue dress

Napsin eilen muutamat kuvat mekosta vielä ennen lähtöä ja hyvä niin sillä itse juhlassa aika kului juhlasta nauttien muutamat kuvat tuli toki muistoksi otettua mutta ihan vaan omien muistojen arkistoon.

 

1.jpg

 

4.jpg3.jpg

 

Mä en tunne oloani kotoisaksi tai edes millään lailla siedettäväksi korkokengissä ja siksipä tämänkin mekon kanssa valikoitui matalat tällä kertaa kiiltonahkaiset kengät.

 

6.jpg

 

Mallin yläosa on tiukka, merkityllä vyötäröllä. Mekko levenee alaspäin. Toisin sanoen se on melkoisen mukava ja anteeksiantava malli. Merkitty vyötärö antaa hoikemman siluetin ja levenevä helma kätkee alleen kaiken sen joka tulisi esiin vähän tiukemassa mekossa.

 

Collage%202.jpg

kuva lainattu www.halens.fi

 

Nyt sukellus suihkun kautta sunnuntai suhinoihin.

Mukavaa päivää <3.

 

 

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *