Lasten turvatuotteet osana sisustusta

Turvallisuuden yhdistäminen sisustukseen ei aina ole esteettisesti kovin kaunista mutta meillä oli minimiehen syntyessä perheessä 3 alle 3-vuotiasta lasta ja välillä vain yksi valvova silmäpari. Ja siksi ainoaksi vaihtoehdoksi jäi monien turvatuotteiden hankinta silläkin uhalla etteivät ne esteettisesti ole niitä kaikkein kauneimpia. Toki myös turvatuotteiden hankinnassa voi hiukan ajatella niiden ”maisemointia ”muuhun sisustukseen sopivaksi. Näin meillä on yritetty saada turvatuotteet osaksi sisustusta.

Meiltä löytyy yhteensä 3 kappaletta turvaportteja yksi portaiden alapäästä ja toinen vastaavasti portaiden yläpäästä. Yläkerran käytävä on varsin pieni ja kapea ja portaat vastaavasti erittäin jyrkät. Siksi yläkerran portti onkin yleensä kiinni, kun stereot leikkivät yläkerrassa.

 

1.jpg

 

2.jpg

 

Minimiehen huoneen oviaukossa on portti, joka asennettiin siihen, kun tämä huone oli vielä makuuhuoneemme ja innokkaat pienet hoitajat haluttiin pitää poissa, jotta vauva sai nukkua rauhassa. Nykyisinkin se antaa minimiehelle päiväunirauhan. Ja vaikkei sille enää olekaan niin suurta tarvetta on se toistaiseksi saanut pysyä paikallaan.

 

3.jpg

 

Keittiön laatikoissa ja osassa ovista on sulkijat samoin liedessä on liesisuoja. Käyttämättömät pistorasiat on tulpattu ja myrkyllisiä aineita sisältävissä kaapeissa on ovilukko.

 

4.jpg

 

Minimies on varsin kiinnostunut alakerran kylpyhuoneesta ja sen tarjoamista aarteista. Siksi kylppärin ovenkahva käännettinkin hiukan toiseen asentoon. Näin oven avaaminen ei onnistu niin helposti.

 

5.jpg

 

Turvallisempia suihkuhetkiä takaamassa on kylppärissä liukuestematto.

 

6.jpg

 

Miten turvallisuus on teillä huomioitu ja mitkä ovat olleet niitä hyviä hankintoja?

 

Rauhallista alkanutta viikkoa ja

turvallista koulumatkaa kaikille pienille ja isoille koululaisille <3.

2 kommenttia “Lasten turvatuotteet osana sisustusta

  1. Tuo kahvankääntötemppu on loistava idea! En tosin tiedä, toimisiko se enää kolmevuotiaalla, joka availee ovet ja päästää puolitoistavuotiaan perässään sinne, mihin ei saisi mennä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *