Ollaanko olohuoneessa?

No meillä ainakin ja paljon. Siksipä tilaa oli saatava olohuoneeseen lisää. Ja siitä käynnistyikin huonekalujen siirtelyoperaatio, joka oli hetken ”on hold” viheliäisen pikkuflunssan vuoksi. Mutta nyt, kun se saatiin selätettyä pääsimme jatkamaan projektia. Ihan valmista ei ole tosin vieläkään. Hienosäätö ja muutama pikkuyksityiskohta uupuu vielä mutta en vaan malttanut olla räpsimättä muutamaa kuvaa tänä aamuna. Aikaisen aamun hämyisessä valaistuksessa meillä näyttää tältä.

 

1.jpg

 

2.jpg

 

Vaatii hieman totuttelua mutta tilaa on selkeästi näin paljon enemmän. Aikaisemminhan sohva jakoi olohuoneen keskeltä kahteen mutta nyt se on ns. avointa tilaa. Muutamia virityksiä jouduimme tekemään, jotta tv saatiin uudelle paikalleen. Se  päänsärkyä aiheuttanut yhden antennipistorasian onglema muistattehan? Se ainoa sijaitsee tuolla sohvannurkassa. Onneksi meillä asuu Rauharentolan oma Pelle Peloton ja tuokin ongelma saatiin ratkaistua. Jihaa!

 

Meidän isot pienet kerholaiset tulee kohta kotiin ja minimies täytyy saada päikkäreille.

Joten se on Moro!

Mukavaa päivää.

 

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Ollaanko olohuoneessa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *