Lunta tupaan + ale vinkki

Mä ihastuin tähän söpöiseen jakkaraan jo jokin aika sitten ja nyt, kun netanttila.com:ssa saa koti ja sisustustuotteista plussakortilla -25%  niin tämä söpöys muuttaa vihdoin meille. Valkoisena tietenkin. Luultavasti se pääsee toimittamaan yöpöydän virkaa meidän makuuhuoneemme nurkkaan. Tämä pieni ja näpsäkkä on helppo koota & purkaa ja säilöä pieneenkin tilaan.

 

ristikkojakkara-valkoinen.jpg

 

Jakkaran lisäksi klikkailin ostoskoriin vielä valkoiset  Anno pellavapussilakanat ja tyynyliinat, jotka nekin olivat -40% ja -50%. Pellavapussilakanat ovat vaan niin ihania ja kaiken lisäksi helppohoitoisia ja oikeastaan ne vaan paranevat käytössä, pesu pesulta aina vaan pehmeämmäksi ja ihanammaksi. Ja mikä parasta ne saa aina olla rennon ryppyiset. Sellaistahan se pellava luonnostaankin on.

 

9560533_malli.jpg

Kuvat:netanttila.com

 

Ihanaa ja puhtoista valkoista ensilunta makuuhuoneeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *