Kaappirakkautta <3

Tiedättekö sen fiiliksen, kun on pitkään etsinyt jotain sisustusjuttua, huonekalua tai ihan vaan koriste-esinettä ja sitten vihdoin löytää sen? Meille muutti eilen pitkään etsimäni liinavaatekaappi minimiehen huoneeseen lelukaapiksi. Se löytyi paikalliselta Facebook kirpalta hintaan 50 euroa. Ja mä olin heti niin rakastunut.

Alkuperäisen vision mukaan mun oli tarkoitus maalata kaappi (sellaisen löydettyäni) liitutaulumaalilla, jolloin se olisi samalla kertaa toiminut piirrustustauluna. Mutta tämä on kaunis näin valkoisenakin ja tyydyin vain vaihtamaan avaimelliset lukot yksinkertaisiin nuppivetimiin.

 

DSC_0056.jpg

 

DSC_0046.jpg

Puinen traktori toimii tuttien säilytyspaikkana ja mayn kori vaippapankkina.

 

DSC_0053.jpg

 

DSC_0047.jpg

 

Kaapin löydyttyä meiltä vapautui käytöstä Ikean Trofast säilytyskaluste, se sellainen rappusten mallinen valkoinen. Ja se etsii nyt uutta kotia kohtuulliseen hintaan eli jos joku kaipailee niin sellainen löytyisi täältä.

 

Kutkuttaako viiskyt/kuuskyt -luku sua?

2 kommenttia “Kaappirakkautta <3

    1. Löytö todella. Etsin tälläistä niin kauan ja hetkeksi kuoppasinkin koko ajatuksen sen löytymisestä ja sitten löytyi tämä &hearts;.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *