Muistilokeroissa

Arjen pyörteissä moni asia hautautuu muistilokeron perukoille, kun on niin paljon sitä kaikenlaista muistettavaa. Muistamisen helpottamiseksi leikkasin ja laitoin keittiön pitkän kaapin oveen liitutaulutarralokeroita ja  kirjoittelin niihin sitten ylös muutamia lähiviikkojen muistettavia asioita.

Lokeroita on kahdeksan, yksi jokaiselle päivälle ja yksi yleisille muistiinpanoille. Lokerot ovat kooltaan n. 17 x 17 cm. Muutamaan lokeroon laitoin vielä sinitarralla kiinni puisen pyykkipojan, johon saa helposti talteen vaikkapa kirjastokuitin.

 

DSC_0020%20rauharentola.jpg

 

Meillähän oli aikaisemmin käytössä liitutaulutarra Weekplanner mutta se oli kooltaan A3 ja tuntui että kaikki asiat eivät millään mahtuneet siihen. Kirjoitustila koko perheen tarpeille oli vaan auttamattomasti liian pieni, niinpä se siirrettiin 2.muistitauluksi toisaalle. Hyvä tarrapinta takaa onneksi sen, että tarran voi siirtää useampaakin kertaan.

 

DSC_0031%20rauharentola.jpg

 

DSC_0022%20rauharentola.jpg

liitutaulutarra: www.tarraherra.fi (saatu blogin kautta)

 

Komeileeko teidän seinällä muistitaulu vai kenties ihan perinteinen seinäkalenteri?

 

Muistutukseksi teidänkin muistilokeroon; Tarraherra tarjoaa Rauharentolan lukijoille  koodilla RAUHARENTOLA,  OTA 3 MAKSA 2 Tarraherran verkkokaupasta. Ja tuotteilla on aina ilmainen toimitus Matkahuollon kautta.

 

Nyt oikein ihanaa viikonlopun alkua. Ei anneta pikku pakkasen pilata sitä <3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *