Ethän pelkää pimeää

Kesän jälkeen iltojen ja öiden pimetessä stereoille iski pimeänpelko ja normaali pistorasiaan laitettava yövalo ei pitänyt pimeänpeikkoja pois tyttöjen huoneesta. Keksinkin pulmaan omasta mielestäni oivan ratkaisun. Laitoin valot hyllyn päällä entuudestaan majailleen pienen lasiovisen kaapin sisälle. Valitsin kaappiin 20 lamppuisen led sisävalosarjan, joka ei juurikaan kuumene palaessaan ja siksi se on turvallinen kaapin sisään laitettavaksi.

 

DSC_0004.jpg

 

Arvoin pitkään värillisen ja tämän ns. värittömän valosarjan välillä ja päädyin lopulta tähän rauhallisempaan vaihtoehtoon. Enkelivalot, kuten stereot ne heti nimesivät loistavat nyt niin, että tyttöjen sängyt jäävät kaapin takaseinän puolelle ja valot valaisevat huoneen toista päätä. Näin ne eivät häikäise pieniä nukkujia.

 

DSC_0006.jpg

 

DSC_0005.jpg

 

Mukavaa alkanutta viikkoa. Tähän viikkoon mahtuu taas paljon kaikenlaista.

Pysykäähän kuulolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *