Värihaaste: mustaavalkoisella.

Viisi päivää, viisi väriä ja jokaisena päivänä haastetaan uusi bloggaaja mukaan. Kiitos haasteesta Huvikumpu Living:in ihanainen Susanna. Rauharentolassa ei mikään mene sääntöjen mukaan, ei siis tämäkään. Siispä aloitan meidän värit mustalla ja valkoisella.

Vaikka en mielläkään kotiamme kovin mustavalkoiseksi niin tuo parivaljakko tulee kuitenkin esiin monessa kotimme yksityiskohdassa. Mustan ja valkoisen saumaton liitto selkeyttää ja pelkistää kotimme beigen, puun eri sävyjen ja ruskean vivahteita. Se minkä joku kokee kylmäksi antaa mulle juuri sen tarvittavan ripauksen yksinkertaisuutta, jolla rauhallinen tunnelma saavutetaan. Siinä missä joku hakee kotiinsa väreillä energistä tunnelmaa, mä etsin rauhallisilla sävyillä ulkoista ja sisäistä harmoniaa.

 

DSC_0053.jpg

 

DSC_0001.jpg

 

DSC_0060.jpg

 

DSC_0055.jpg

 

DSC_0004.jpg

 

DSC_0007.jpg

 

DSC_0003.jpg

 

DSC_0076.jpg

 

Hipsula hoi, lähdetäänkö siellä mukaan haasteeseen?

Satu / Rauharentola - -

3 kommenttia “Värihaaste: mustaavalkoisella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *