Iltojemme valot.

Huomenta vaan. Facebookin puolella julkaisinkin jo kuvan meidän tunnelmallisesta lauantaiaamusta. Sytytin heti herättyäni muutaman kynttilän tuomaan pientä hentoista valoaan vielä melkeinpä säkkipimeään aamuun. Mä vaan niin rakastan kynttilänvaloa.

Tunnelmavalaistuksesta puheenollen eiliseltä extempore Ikean reissulta tarttui mukaan mm. muutama tunnelmavalonlähde sekä eteiseen että minimiehen huoneeseen, koska molemmista paikoista sellaiset puuttuivat. Mistään suuren suuresta sijoituksesta ei kuitenkaan ollut kyse sillä Stråla Led-lyhty ja Kajuta pöytävalaisin maksoivat yhdessä sen vajaan kympin. Tosin Kajuta taisi olla Family tarjouksessa omassa kanta- Ikeassamme.

 

DSC_0030.jpg

 

DSC_0034.jpg

 

DSC_0033.jpg

 

Vaikka tämä valaisin löytyikin joulutorilta niin muotoilunsa puolesta se sopii mielestäni käytettäväksi muutoinkin vai mitä mieltä olette?

 

DSC_0039.jpg

 

DSC_0037.jpg

 

DSC_0041.jpg

 

Valkoinen yksinkertaisen kaunis teräksinen Kajuta sopii minimiehen huoneeseen paremmin kuin hyvin. Arvoin pitkään tämän valkoisen ja harmaan valaisimen välillä mutta päädyin kuitenkin valkoiseen ja hyvä niin.

 

Nyt kutsuu lauantain ruokaostokset, kunhan ensin on mietitty mitä tänään syötäisiin.

Palataan!

 

 

2 kommenttia “Iltojemme valot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *