Olohuoneen säilytysjärjestelmä

Tällä hetkellä olohuoneessa tv-/säilytyskalusteena toimiva Hemnes lipasto ei vaan enää toimi tehtävässään ja sen tilalle olemme epätoivoisesti etsineet jotain muuta toimivampaa ratkaisua. Eilen illalla asiaa pohdittiin taas. Entäpä jos ajatuksesta se sitten lähti ja päädyimmekin pian tulokseen miksipä ei. Nimittäin Ikean Stuva järjestelmä, jota meiltä löytyy jo ennestään stereoiden huoneen lisäksi myös tuulikaapista ja kodinhoitohuoneesta.

Muotokieleltään varsin yksinkertainen ja ajaton Stuva sopisi mittojensa ja muunneltavuudensa ansiosta hyvin myös olohuoneeseemme. Suunnitteluohjelman avulla syntyi kokonaisuus, joka sopii parhaiten meidän tarpeisiin. Kapeita laatikkoja dvd:den säilytykseen, muutama isompi laatikko pelikonsoleille ja hiukan yleishyödyllistä hyllytilaa. 

 

stuva.jpg

 

Väriksi hyvin ympäristöön sulautuvaa valkoista pienin mustin yksityiskohdin. Vielä on  hiukan auki olisiko tuo yksityiskohta muutaman matalamman laatikon etulevy vai kenties sitten noiden korkeampien laatikoiden etulevyt. Mitä mieltä te olette?

 

stuva%202.jpg

Kuvat: Ikea/Stuva suunnitteluohjelma

 

Vaikka Stuvaa markkinoidaankin lastenhuoneen säilytysjärjestelmänä niin se toimii myös hyvin muuallakin. Matalana sillä saa aikaan kevyennäköisiä kokonaisuuksia, jotka yksinkertaisuutensa vuoksi helppo yhdistää lähes mihin vaan.

 

Joko olet muuten kurkannut vuoden 2015 sisustustrendit? Miltäpä vaikuttaa? Tähän junaan mäkin taisin ehtiä eli meiltä löytyy etnisten yksityiskohtien lisäksi ainakin ripaus teollista tyylisuuntaa ja sitä harmaata.

 

Mukavaa viikonalkua <3.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *