Stuva tuli

Niin siinä sitten kävi, että maanantaina meille kotiutui Stuvaa myös olohuoneeseen. Napsin aamuhämärässä muutaman kuvan olohuoneen fiiliksestä.

 

DSC_0004%20rauharentola.jpg

 

DSC_0001%20rauharentola.jpg

 

DSC_0010%20rauharentola.jpg

 

Vähän särmää muuten niin seesteiseen värimaailmaan tuo afrikkalaiset puuesineet, saarekkeen päällä oleva puulatikko ja samaan sävymaailmaan kuuluva antiikkikaappi. Kaiken ei aina tarvitse olla niin yksyhteen eihän?

 

DSC_0008%20rauharentola.jpg

 

DSC_0002%20rauharentola.jpg

 

Vielä olisi yksi operaatio olohuoneessa suorittavana, kirjoituslipasto nimittäin. Tällä hetkellä harmaanruskea Hemnes kirjoituslipasto joutuu joko maalipensselin alle tai sitten tilalle hankitaan uusi yksinkertaisempi versio. Jos sulla on tiedossasi yksinkertainen ja kohtuuhintainen kirjoituslipasto niin vinkkaa ihmeessä. Plussa olisi jonkinlainen säilytystila laatikoiden tai kaapin muodossa.

 

Mukavaa keskiviikko päivää

ja uusille lukijoille haluan toivottaa mielenkiintoisia hetkiä Rauharentolassa <3.

 

 

 

6 kommenttia “Stuva tuli

 1. Aika kiva!<br />
  En jotenkin ole yhtään osannut liittää tuota olkkarin kalusteeksi, mutta miksi ei :)<br />
  <br />
  Täytyykin tulla livenä katselemaan..

 2. Välillä on kiva poiketa totutuista jutuista ja käyttötarkoituksista. Meistä tämä &quot;riski&quot; kannatti.

 3. Hyvältä näyttää vaikka taitaa olla Ikeassa määriteltynä &quot;lasten kalusteiksi&quot; 🙂 Voisin ottaa jopa omaan olohuoneeseeni! 🙂

  1. Kiitos Teisu. Kyllä vaan sellaiseksi se on määritelty Ikeassa. Ulkoimaisia lähteitä selatessani, löysin sitä kyllä paljon muualtakin kuin lastenhuoneesta. Muuntuu mielestäni moneksi ja yksinkertaisen ulkomuotonsa vuoksi sen voi helposti sijoittaa lähes mihin vaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *