Niin tai näin

Sain eilen eräästä Facebook ryhmästä muutaman hyvän vinkin kirjoituslipastoa ajatellen. Ja niistä innostuneena tein heti inspiskollaasit pientä muodonmuutosta varten. Lipasto mustaksi, uudet nuppivetimet, uusi tuoli ja  moderni valaisin. Siinä taikasanat, jolla työskentelynurkka muuttuisi muuhun tyyliimme sopivaksi.

 

Collage%202.jpg

 

Ensimmäisessä vaihtoehdossa mustaan lipastoon yhdistyisi valkoinen, metalli ja oman twistinsä toisivat sarvikuononupit, jotka meiltä  löytyy jo entuudestaan. Yhteisenä nimittäjänä tässä suipot linjat. Tässä kokonaisuudessa mua viehättää sen raikkaus mutta tuleeko tästä kuitenkin raikkauden lisäksi kovin kylmä vaikutelma?

 

Collage.jpg

 

Toisessa vaihtoehdossa mustaan kirjoituslipastoon yhdistettäisiin lämmintä ja luonnollista tammea. Tässä kokonaisuudessa kiehtoo tuo tunnelmallinen tammi, jota meillä on muuallakin kodissamme. Tämä vaihtoehto yhdistäisi työpisteen koko muuhunkin kotiin.

 

Näihin kuviin ja tunnelmiin.
Mukavaa viikon viimeistä arkipäivää.
Meillä juhlitaan huomenna 2 vee täyttävää minimiestä <3 ja koko juhlien suunnittelu on vielä niin vaiheessa.

 

Kollaasien kuvat: ikea.fi | jysk.fi | boconcept.fi | clasohlson.fi | hm.com

2 kommenttia “Niin tai näin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *