Jameson.

Vihreitä pulloja ja pienisuisia maljakoita. Se on mun ripaus vihreää tänä keväänä. Totuttelua väriin pullo pullolta, maljakko maljakolta pikkuhiljaa. Ensimmäinen pullo, kauniin vihreä ja yksinkertainen Jameson pullo saa toivottavasti pian kaverikseen pienen vihreän maljakon, jonka löysin hm Homesta. Sarja kasvaa yksitellen muodostaen lopulta vihreän kokonaisuuden.

 

DSC_0181%20rauharentola.jpg

 

DSC_0171%20rauharentola.jpg

 

Sanotaan, että vihreä tasapainottaa ja luonnon omana värinä se on myös rauhoittava ja sopusointuinen. Se lisää viisautta, ymmärrystä ja harmoniaa, toimii siltana lämpimien ja kylmien värien keskellä. Sanotaan myös, että vihreä on sydämen väri, tasapainoinen, tervehdyttävä ja virkistävä. Siinä henkii kevään raikkaus ja nuoruus sekä luonnon runsaus. Siis mitä oivallisin kevään odotukseen ja odottamisen välillä niin sietämättömään vaikeuteen.

 

DSC_0176%20rauharentola.jpg

 

DSC_0174%20rauharentola.jpg

 

Vihreitä aatoksia pakkaspäivääsi <3.

 

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Jameson.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *