Kerrossänky.

Kun stereoilla käytössä olleet Minnen sängyt alkoivat jäädä pieneksi ja jatkettavasta ominaisuudesta huolimatta niitä ei voitu jatkaa.Pienessä huoneessa ei yksinkertaisesti ollut tilaa siihen, ja  ei auttanut kuin myydä sängyt pois ja aloittaa meidän tarkoituksiin sopivan kerrossängyn metsästäminen. Lähtökohdat oli selkeät: täysimittainen sänky sillä kohta jo 5-vuotiaat ei kauan mahtuisi ns. lastenmalliin, tarpeeksi matala, jotta se saadaan mahtumaan stereoiden huoneen matalaan päätyyn. 

Tori.fi:stä löytyikin heti varteenotettava vaihtoehto; Maskun täysmäntyinen suomalainen Mari kerrossänky, käytetty mutta hyväkuntoinen. No joo, ehkä tuo männyn väri ei ole ihan in tällä hetkellä mutta hinta oli varsin huokea ja  kesällä onkin suunnitelmissa maalata se valkolakalla vähän hillitymmän väriseksi.

 

DSC_0184%20rauharentola.jpg

 

DSC_0185%20rauharentola.jpg

 

Koska kerrossänky peittää osittain pienen ikkunan, josta näkee  alakertaan niin asensimme ikkunaan huurrekalvon. Se päästää läpi jonkin verran valoa mutta sängynrunko ei näy häiritsevästi alakertaan. Tikkaisiin laitettiin liukuestetarrat.

 

DSC_0190%20rauharentola.jpg

 

DSC_0182%20rauharentola.jpg

 

DSC_0183%20rauharentola.jpg

 

Millaisia sänkyjä teidän lastenhuoneesta löytyy?

 

2 kommenttia “Kerrossänky.

    1. Kuten arvata saattaa tulihan siitä hieman taistelua, joten näin alkuun mennään viikko/viikko periaatteella. Ja katsotaan sitten josko omat vakkaripaikat löytyisivät ihan itsestään. Nukkuvat kyllä usein yhdessä alasängyssä. Läheisyys lämmittää ♥.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *