Bloggaajan kotona: MammaMiia

Ensimmäinen uunista ulos. Postaussarja Bloggaajan kotona on siis vihdoin täällä. Ensimmäisenä pääsemme kurkistamaan MammaMiia blogia kirjoittavan Miian kotiin. MammaMiia on  varsin perinteinen mammablogi. Blogi on täynnä äitiyden onnea ja autuutta,  sitä ihan tavallista perhearkea, ruoanlaittoa eikä sisustustakaan ole unohdettu. Mutta annetaanpa Miian itsensä johdattaa meitä pienelle sisustuskierrokselle omaan kotiinsa.

Tervetuloa kanssani Miian kotiin.

Untitled%204.jpg

Meillä on 2009 rakennettu omakotitalo, joka on kivenheiton päässä merestä. Kesällä uimaan ei ole kuin tien ylitys matkaa ja talvisin mahtavat ulkoilumaastot ovat ihan vieressä. Meri kuultaa vielä ainakin hetken vielä takapihallemme, mutta kun autotalliprojekti lähtee käyntiin jää se kuitenkin piiloon mutta eihän se onneksi sieltä mihinkään katoa! Ja raikas meri-ilma jaksaa muistuttaa sen olemassa olosta.

Talo on ulkoapäin perinteinen, vanhan roosan värinen, monikulmainen talo. Piha on vielä aivan kesken, joten siellä en tällä kertaa kuvaillut. Mutta pihanlaitto, sisustus ja autotalliprojektiamme voi seurata tarkemmin omassa blogissani, joten tervetuloa kurkkaamaan myös sinne.

Sisustusprojekti on edennyt pikkuhiljaa. Kun muutimme toimme tänne vain kaiken mitä edellisiin koteihin oli ostettu, pikkuhiljaa olemme löytäneet sopivia verhoja, mattoja ja huonekaluja jotka on ostettu juuri tätä taloa varten ja se jatkuu edelleen. Esittelen nyt kuitenkin tän hetkisiä sisustusratkaisujamme, jotka yhdistelee maalaisromantiikkaa, kiiltävää pintaa ja hieman loistoa.

IMG_9142.jpg

IMG_9139.jpg

IMG_9157.jpg

IMG_9152.jpg

Meidän makuuhuone on hieman vaiheessa sisustuksen suhteen, koska siellä on keltaiset seinät joille haluaisin tehdä jotain. Lisäksi sängynpääty puuttuu ja jotain pientä projektiahan sitä aina löytyy.

IMG_9172.jpg

Vierashuone on tällä hetkellä aikalailla sellainen millainen sen vierahuoneena ajattelisi olevankin. Huoneesta on tarkoitus tulla myöhemmin lastenhuone, joka sisustetaan sitten lasten tarpeisiin.

IMG_9180.jpg

Alakerrassa meillä on vielä erikseen leikkihuone, josta en tällä kertaa napannut kuvia sen kauhean sotkun vuoksi.Toisaalta saahan lastenhuone ollakkin kaaos, mutta kuvissa se ei välttämättä näytä niin hillityltä kuin ajattelisi.

Kotimme sisustus elää jatkuvasti niinkuin varmasti kaikilla. Saatan nähdä vaikkapa puoliunessa ratkaisun johonkin ja seuraavana päivänä mun täytyy lähteä etsimään sitä kaupasta. Mun sisustus on pääasiassa tunteen mukaan sisustettua, niin että koti tuntuu kodilta ja siellä on aina lämmin ja hyvä olla.

IMG_9184.jpg

IMG_9168.jpg

Oli ihanaa käydä hieman avaamassa sisustustamme vierasbloggaajana ihan uusille lukijoille, toivottavasti piditte!

t: Miia

5 kommenttia “Bloggaajan kotona: MammaMiia

  1. Kivan näköinen koti teillä! Itse en vaan tykkää tollasseesta ratkasusta,että joutuu menemään ammeeseen seisomaan,että pääsee suihkuun 🙂

  2. Oikein kivannäköinen koti Miialla. Jäi kutkuttamaan,että miltä talo näyttää ulkoa. Ymmärrän pihan keskeneräisyyden, kun meillä itsellä on 2013 valmistunut omakotitalo ja piha vielä vaiheessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *