Diy mini herkkukori ystävälle.

Ystävänpäivä lähestyy ja se juttu jolla kertoa ystävälle, että hän on tärkeä puuttuu vielä? Tässä super helppo diy kori, joka syntyy näpsäkästi pienestä kertakäyttölautasesta. Korin voi täyttää sitten ystävän erityisherkuilla. Lapset, ne ihan pienetkin voi ottaa mukaan ainakin koristeluvaiheeseen.

 

DSC_0227%20rauharentola.jpg

 

Koristele pienen kertakayttölautasen nurjapuoli. Käännä lautanen toisinpäin. Käytä lyijykynää ja viivoitinta ja tee 9-osioinen ruudukko. Yritä tehdä lautasen keskustastaan neliö. Jos haluat, voit mitata sen.

Leikkaa saksilla  viilto jokaiseen kulmaan. Lopeta leikkaus, kun viiva kohtaa keskineliön. Taita vasten keskineliötä. Taittele korin muotoon hyödyntäen keskineliön viivoja. Liimaa reunat kiinni kolmioiden avulla.

 

Collage.jpg

 

DSC_0222%20rauharentola.jpg

 

DSC_0223%20rauharentola.jpg

 

DSC_0231%20rauharentola.jpg

 

Pyöräytä ympärille vaikkapa puuvillanarua ja täytä haluamillasi herkuilla.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *