Pimeitä ostoksia ja muuta höpinää

No kuinkas mäki luisti vai luistiko? Me suunnattiin koko perheen voimin aamupäivällä paikalliseen laskiaistapahtumaan. Laskettiin mäkeä, syötiin grillimakkaraa, lettuja ja mehua. Kotona vielä pullataikina kohoamaan ja pullat uuniin. Iltapäiväkahvin kanssa maistuikin sitten ihkaoikea laskiaispulla ei mikään laiskiaisversio.

Illan pimetessä tein muutaman ostoksen pimeillä hinnoilla Anttilan verkkokaupasta. Kannattaa käydä kurkkaamassa jos et ole vielä käynyt. Postikulutkin olivat 0 eur:a omaan postitoimipaikkaan tai vaihtoehtoisesti kotiinkuljetus 3,90.

 

Collage.jpg

 

Ostoskoriin luiskahti ihana puuvillainen Anno Huili torkkupeitto. Juuri sopivan ohut kevään jä kesän päivänokosia varten. Lisäksi Anno Kuura laseja ja korvattomia Hetki mukeja, pientä Pääsiäispäähänpistoa varten. Mä olen kovin ihastunut noiden Anno tuotteiden yksinkertaiseen tyyliin ja odottelenkin jo kovasti muutaman tuotteen ilmestymistä nettikauppaan. Nyt en niitä sieltä ainakaan vielä löytänyt.

 

anno%202.jpg

Kuvat: Anno kevätkuvasto

 

anno%203.jpg

 

Mukavaa sunnuntai-iltaa <3.

 

Käykäähän muuten äänestämässä omaa lempparianne Yankee candle sisustuskuva skabassa ja jos lempparia ei ole niin aina voi äänestää vaikkapa Rauharentolaa. Ja By Johanna Lehtinen arvonnassakin on vielä muutama osallistumispäivä jäljellä. Kumpaiseenkin pääset kätevästi sivupalkista klikkaamalla.

4 kommenttia “Pimeitä ostoksia ja muuta höpinää

  1. Meiltä löytyy noita samoja Hetki-mukeja pari kappaletta – ovat päässet kylpyhuoneeseen, ja säilytänkin niissä vanulappuja sekä pumpulipuikkoja :).

    1. Settiin kuului 6 ja kolmelle mulla on jo idea.Ja tuskin loputkaan ihan perus mukeiksi päätyvät. Vessassa niitä voisikin hyödyntää. Kiitos ideasta.

  2. minullakin tuo annon torkkupeite.Kaunis,mutta muuten pettymys,niin ohut on.Mieskin nauroi,että ostit verhon.Kaapissa makaa….

    1. Arvelinkin sen olevan melkoisen ohut. Kesälläkin on kiva käyttää päikkäreillä vilttiä ja tuo on toivottavasti omiaan siihen. Talveksi meillä onkin ihanan paksu ja pehmeä torkkupeitto. Ota säkin kesäksi käyttöön :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *