CupoNation.fi

Onko edessäsi iso tai pieni sisustushankinta tai oikeastaan ihan mikä hankinta tahansa? Eikö olisi aika huippua jos ostoksesta saisi alennuksen, jota et tiennyt olevan olemassakaan? Siksi vinkkaankin sulle, että ennen kuin teet verkko-ostoksia kannattaa käydä ensin vierailemassa CupoNationin verkkosivuilla. Ja hankinnoistasi saattaa tulla huomattavasti edullisemmat.

 

CupoNation.jpg

CupoNation: What, where and how?

CupoNation on Suomen suurin alennuskoodi sivusto, jonka toiminta alkoi vuonna 2013. CupoNation tarjoaa alennuskoodeja yli 650 nettikauppaan sekä Suomessa että ulkomailla. Mukana on siis aivan varmasti myös sinun suosikkiverkkokauppojasi. CupoNation tarjoaa myös ekslusiivisia alennuskoodeja, joita et muualta löydä.

Sivuston käyttö on täysin ilmaista eikä se vaadi minkäänlaista rekisteröitymistä. Mutta suosittelen lämpimästi uutiskirjeen tilaamista, silloin hyvät diilit ei mene ohitse vaan saat ensimmäisten joukossa sähköpostiiisi tiedon houkuttelevimmista uusista alennuksista. Uutiskirjeen saat sähköpostiisi muutamalla klikkauksella, varsin helppoa sekin siis.

Mun henkilökohtaisia lemppariverkkokauppoja  on mukana monta mutta tässäpä teille muutama esimerkki. Finnish Design Shop, joka ei varmasti paljon esittelyjä kaipaa. Verkkokaupan valikoimasta löytyy klassikoiden lisäksi myös paljon design uutuuksia, kuten nämä haaveitteni kohteet.

 

FDS%20Collage.jpg
Hay About A Chair | Octo valaisin | Hay Copenhague CPH10 pöytä

 

Kaikki Finnish Design Shopin alennuskoodit löydät täältä.

 

Ja koska tykkään kovasti sisustaa valokuvilla niin on kiva, että myös Ifolor kampanjakoodi löytyy CupoNationin sivulta. Esimerkiksi kanvaasille painetut valokuvat on mielestäni yksinkertaisen kauniita sisustuselementtejä.

 

ifolor.jpg

 

Näiden kahden lisäksi en malta olla luettelematta vielä muutamaa muuta verkkokauppaa. Stockmann, Ellos, Hobby Hall ja Royal Design. Ehkäpä näistä löytyi jo sun lempparikaupat.

 

Onko CupoNation sivusto sulle entuudestaan tuttu vai ihan uusi tuttavuus?

 

(Postaus on toteutettu yhteistyössä CupoNationin kanssa.)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *