Kellohame heilahtaa

Me innostuimme stereoiden kanssa fiilistelemään tulevaa kesää ja puimme päällemme torstaina postin tuomat kukalliset Silverjungle kellohameet ja frillataskullisen kynähameen. Silverjungle mallistoon on tänä vuonna tullut mukaan paljon toivomiani naistenvaatteita. Ja yhtälailla kuin joogahousut ihastuttivat viime kesänä ihastuttaa tämä kynähame tänä vuonna. Kynähameen lisäksi naisten mallistosta löytyy mm. super muodikas playsuit.

 

DSC_0234%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0225%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0218%20rauharentola.jpg

 

Kellohameiden kukkakuosi on tuttu jo viime keväältä ja kesältä jolloin sitä löytyi ainakin leggareista ja pipoista. Ja nyt sitä löytyy niin lasten kuin aikuistenkin hameista, topeista ja joogahousuista. Kellohame on napakkaa kangasta 90% puuvillaa ja 10% elastaania. Ja tämä kuten kaikki muutkin Silverjungle tuotteet ovat  Global Organic Textiles -standardit täyttäviä ja/tai Ökotex-sertifioituja.

 

DSC_0233%20rauharentola.jpg

 

DSC_0220%20rauharentola.jpg

 

Mikäli joku näistä tai muista Silverjungle uutuuksista kolahti kannattaa suunnata ostoksille Silverjungle verkkokauppaan, jossa nyt Vappuviikonlopun ajan on meneillään kamppis kaikista tuotteista -15% koodilla vappu15.

 

(Yhteistyössä Silverjungle. Tuotteet saatu osana yhteistyötä.)

2 kommenttia “Kellohame heilahtaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *