Yksinäinen pulpetti.

Miten nämä projektit venyykään nykyään aina näin? Tämänkin piti olla piece of cake ja silti ollaan vielä vaiheessa. Mutta malttamaton, kun olen niin en voi olla esittelemättä teille uusinta tori.fi löytöäni. Minimiehen huoneeseen tarvittiin pöytä. Ei suuren suurta eikä pienen pientä vaan  yksinkertaisesti jotain siltä väliltä. Sitten löytyi tämä metallijalkainen vanha pulpetti. Se oli jo valmiiksi mustaksi maalattu eikä oikeastaan kaivannut muuta kuin hiukan maalia kanteensa peittämään siinä olleet  ei niin meidän tyyliin sopivat valkoisella maalatut tribal kuvioinnit. Pieni ja kerrassaan valloittava ja ehkäpä lähes täydellinen valinta minimiehen huoneen muuta sisustusta ajatellen. Kolhuilla ja kuhmuilla, täynnä muistoja eletystä elämästä. Ja juuri siksi niin ihana.

 

DSC_0230%20rauharentola.jpg

 

DSC_0229%20rauharentola.jpg

 

DSC_0227%20rauharentola.jpg

 

Kyllä vaan, tästä puuttuu tuoli. Sellainen on kuitenkin valmiina varastossa. Vanha jugent tuoli odottaa maalaamista. Maalikin on, eli kaikki on oikeastaan kiinni vain maalaajasta. Eli tässä tapauksesta allekirjoittaneesta itsestään. Osaatteko muuten arvata minkä värisen tuolin tämä musta pulpetti halusi kaverikseen? Matoksi tähän tilaan olen suunnitellut Hobby Hallin Koodi Duetto mattoa ja siitä kuulisin mielelläni kokemuksia.

 

DSC_0222%20rauharentola.jpg

 

Epätäydellisen täydellistä päivää
ja
tervetuloa te kaikki uudet seuraajat <3.
Teitä on tipahdellut tasaiseen tahtiin sekä Facebookiin että Blogloviniin.

2 kommenttia “Yksinäinen pulpetti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *