Suloisesti sikin sokin.

Muutamissa seuraamissani blogeissa remontoidaan ja/tai sisustetaan uutta kotia. Ja mullekin iski kamala muutoksentarve.  Ja koska me ei olla todellakaan muuttamassa mihinkään niin tyydyin vähän pienemmän mittakaavan muutokseen. Mutta kuten Kotiblogit lehden Facebook sivulla viisaasti sanottiin:  muutoksen ei onneksi aina tarvitse olla suuren suuri, vaikka sen vaikutus sitä olisikin. Vähän olohuoneen huonekaluja siirtämällä sain taas aikaiseksi aivan erilaisen olohuoneen. Ja sadepäiväkään ei tuntunut niin pitkältä.

Viimeinen silaus on vielä tekemättä, mutta tässä vähän esimakua. Sohva siirtyi olohuoneen toiseen päähän aivan kattoikkunan alle. Näin synkkänäkin päivänä sieltä tulvii ihanasti valoa sisälle, tavoittaen sohvallaistujat. Sohvan paikan sai työpiste lipastoineen ja keinutuoli. Näin ison ikkunan eteen syntyi kaunis mustavalkoinen kokonaisuus ja ruokapöytäkin sai lisää ilmaa ympärilleen.

 

DSC_0232%20rauharentola.jpg

 

DSC_0235%20rauharentola.jpg

 

Jokohan nyt huomisen ylimääräisen vapaapäivän aikana pääsisin maalauspuuhiin? Vietetäänkö teille pitkää viikonloppua vai kutsuuko työt taas perjantaina?

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *