Vispilänkauppaa Rauharentola goes Trash Cuisine

Yksi tämän vuoden Habitare teemoista on Trash Cuisine.

”Habitaren romumuotoilunäyttelyssä Trash Cuisinessa on mukana 30 muotoilijaa Suomesta ja ulkomailta. Keittiöteema on inspiroinut muotoilijoita luomaan muun muassa jätteistä tehtyjä astioita, toukkakeittiön sekä hukkapaloista tehtyjä kalusteita. Trash Cuisine katsoo vahvasti tulevaisuuteen mutta näyttelystä saa vinkkejä myös oman keittiön pieneen uudistamiseen kierrätyshengessä. Ainutkertainen Trash Cuisine on avoinna Habitaren ajan 9.-13.9. ” *

 

Mielenkiintoinen aihe eikö totta? Mä olen törmännyt tähän aiheeseen monissa erillaisissa julkaisuissa ympäri maailman ja päätin itsekin toteuttaa pienen DIY projektin aiheen ympärille. Idea tähän löytyi italialaisesta julkaisusta, jossa vanhoille keittiövälineille oli annettu uusi elämä ihan uudessa käyttötarkoituksessa. Moderni ja yksinkertaisen kaunis joko yksin tai useamman yksilön rivinä.

 

DSC_0521%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0501%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Tätä kaunista tuikkulyhtyä varten tarvitaan pyöreä vispilä, tuikkukynttilä ja kiinnitykseen rautalankaa. Mä käytin vielä lisäksi muutaman pienen palan kaksipuoleista teippiä kiinnittämään tuikun hiukan tukevammin vispilään. Toki tässä voi käyttää myös led-tuikkua aidon palavan tuikun sijaan, se on varmasti turvallinen vaihtoehto.

 

DSC_0518%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mitä sä tykkäät näistä innovatiivisista kierrätysideoista?

 

*Habitare info/ Habitare 2015 messut

 

 

 

 

7 kommenttia “Vispilänkauppaa Rauharentola goes Trash Cuisine

  1. Hauska idea! Pinterestissä nappasin joskus idean talteen, mutta on jäänyt itsellä testaamatta. Mutta hyvältä näyttää ja varsinkin tuommoisen muovikupissa olevan kynttilän kanssa 🙂

    1. Kiitos Sirpa. Mä ajattelin testata sellaisen vispilärivistön kunhan vaan löydän sopivan määrän vispilöitä :).

  2. Mulle kolahtaa kyllä, mutta mies varmasti nauraisi mut vedet silmissä pihalle, jos rupeaisin vispilöitä virittelemään olohuoneeseen 🙂

    1. Sitten voit vaan kuvitella millaisen vastaanoton nämä mun ideat meillä useimmiten saa. Mutta mikä ei tapa, vahvistaa tässäkin asiassa :).

  3. Minustakin hauska idea,mutta mies pistäisi vastaan.Samoin jos toisin trukkilavavirityksiä sisälle:)Meinasi kuolla nauruun,kun näytin trukkilavapöydän.Meilläkun niillä lämmitetään grillikatosta…Minusta kylläkin kivoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *