Verkkokauppavinkki&alekoodi: Isla & Elyas

Mitä tarvitaan lastenvaatteita myyvän verkkokaupan perustamiseen? Yhden äidin unelma, rohkeutta ja ripaus yrittäjyyttä. Mä arvostan näitä unelmiaan toteuttavia äitejä potenssiin kymmenen. Mulla on kasa unelmia ja liian vähän rohkeutta. Mutta onneksi näitä rohkeitakin löytyy. Tarina tämänkin verkkokaupan takana on varsin tavallinen. Nainen, joka rakastaa lastenvaatteita lähes yhtä paljon kuin lapsiaan. Pukee lapsensa aina kauniisti, arvostaa vaatteiden ulkonäön lisäksi niiden käytännöllisyyttä ja laatua. Haluaa tukea niin kotimaista kuin pohjoismaistakin lastevaatedesignia ja on valmis esittelemään sen helmiä myös muulle maailmalle. Tästä kaikesta syntyi Isla & Elyas, jonka valikoimaan kuuluvat satumainen Iglo & Indi, huikean hieno Papu, viehättävä Vimma, kaunis Aarrekid ja ihanan moderni Mio Mao Clothing. Vaikka verkkokaupan pääpaino onkin lastenvaatteissa ja asusteissa ei äitejä ole unohdettu, vaan verkkokaupasta löytyy tulevaisuudessa myös pientä ihanaa äideillekin.

 

islaelyas%20Collage.jpg

 

Joko Isla & Elyas on sulle tuttu? Jos ei, käy ihmeessä kurkkaamassa, rakastut varmasti. Ja tutustumisen yhteydessä voit kätevästi hyödyntää alekoodin jolla, saat kassalla ostoksistasi -15 %. Syötä koodi rentola  kassan lunasta etuseteli -kenttään ja alennus lasketaan automaattisesti. Koodi on voimassa 10.9.2015 asti.

 

alekoodi%20islaelyas.jpg

 

Jos käyt ostoksilla olisi mukava kuulla mitä ostoskoriin kopsahti ja mitä mieltä olet näistä lastenvaateihanuuksista ylipäätään.
Mukavaa syksyistä torstai päivää <3.

 

Yhteistyössä:

isla.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *