Onnenhippuja

Eriskummallinen viikko. Mulla ei  yleensä ole hyvä arpaonni. Osallistun siitäkin huolimatta usein kaikenlaisiin arvointoihin ja kilpailuihin joihin osallistuminen ei vaadi rahallista panostusta. Sillä yrittänyttä ei laiteta vai kuinka sitä sanotaankaan? Ja täytyyhän sen onnen joskus osua munkin kohdalle vaikka en mikään onnen myyrä olekaan.

Tällä viikolla onni on kolkutellut ovellani jo kahdesti. Maanantaina sain kuulla voittaneeni ihanan palkinnon arvonnasta, joka järjestettiin vähintäänkin yhtä ihanassa blogissa. Tuskin maltan odottaa, että pääsen pujahtamaan By Pia´s Home Luxury Linen harmaisiin pellavalakanoihin. Ja tänään sain ilmoituksen voitosta Tikkurilan somessa pyörineessä  #mustatuntuu valokuvakilpailussa. 500 euron arvoinen sisustuslahjakortti on aika kiva torstaiylläri eikös?

 

11988353_10152957609731086_3741020530561

 

Ei kahta ilman kolmatta. Pitäisiköhän pakkailla jo matkalaukkuja? No ei vaan mä suuntaan kohti kauppaa ja jään odottamaan ihania huomisia vieraita.
Mun onnenhippuja hekin omalla tavallaan.

 

# mustatuntuu onnekkaalta. Onnekasta loppuviikkoa sullekin <3.

 

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *