Tahdotko tietää?

Kun pää lyö postausten suhteen tyhjää on hyvä heittää pallo lukijoille eikö? Sillä parhaimmillaan bloggaaminen on vastavuoroista vuoropuhelua bloggaajan ja lukijoiden välillä. Lifestyle ja mammablogeissa näkee aika ajoin ns. kysymyspostauksia, joissa lukijat saavat esittää kysymyksiä bloggaajalle. Mäkin olen yhden sellaisen postauksen tehnyt Rauharentolan historian aikana ja nyt olisi juuri the hetki toiselle.

 

DSC_0163%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mitä ikinä haluatkaan tietää nyt voit sitä kysyä. Vastailen kysymyksiinne tästä hetkestä maanantai iltaan asti. Kysymys voi olla henkilökohtainen tai vaikkapa vaan vinkki tai mikä tahansa kysymykseen muotoon aseteltu kommentti.  Jään odottamaan kysymyksiänne.

 

DSC_0171%20rauharentola.jpg

 

Tahdotko sä tietää? Mä ainakin tahtoisin.

 

Mukavaa myrskyn jälkeistä päivää <3.

4 kommenttia “Tahdotko tietää?

  1. Hei, mistä ammennat iloa arkeen ja miten rentoudut? Minkä kysymyksen haluaisit esittää jollekin julkisuuden henkilölle ja kuka hän olisi (voi olla myös edesmennyt)?<br />
    Ihana postaus 😍

    1. Lehtiapila kiitos &hearts;. Mun arjen ilot syntyvät perheen yhdessä olosta, pienistä yhteisistä hetkistä. Koti on mulle se paikka, jossa voi rentoutua ja missä on hyvä olla. Lazy Sundays, lököverkkarit ja villasukat. Mä rentoudun käsillä tekemällä; maalaamalla ja näpräämällä.<br />
      Ja mitä tuohon kysymykseen tulee, niin en osaa yksilöidä keneltä kysyisin mutta mua kiinnostaisi kovasti tietää kuinka rohkeat ja menestyneet yrittäjänaiset pystyvät/ovat pystyneet yhdistämään luontevasti sekä uran että perhe-elämän.

    1. Voitko uskoa, että tuo kysymys on ollut tapetilla viime aikoina? Mullahan on jo se lapsuuden unelma ammatti, joka kuitenkin on alkanut tuntua kovin vieraalta. Mä haluaisin isona toimia mulle rakkaiden asioiden (kirjoittamisen ja sisustamisen) parissa. Mutta vielä kaikki suunnitelmat on auki. Katsotaan minne tie vie :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *