mllmtr (sisältää alekoodin)

Mllmtr, mikä kirjainyhdistelmä. Arvatkaa vaan kuinka monta kertaa olen kirjoittanut sen väärin? Ja sitten mulla välähti, sehän on millimetri, ilman vokaaleja. Mllmtr tietenkin, tyhmä minä. Suomalaisen merkin takaa löytyy Aalto-yliopistosta sisustusarkkitehdiksi valmistunut Johan Samuli Pöllänen, joka suunnittelee tuoleja, vaaterekkejä ja naulakoita. Metallisiin, moderneihin ja varsin yksinkertaisiin tuotteisiin pääsin tutustumaan ensi kertaa Design Marketissa. Ja tykästyin niihin kovasti. Pian meille löysikin tiensä valkoinen L1 vaaterekki.

 

DSC_0075%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Meillä se löysi paikkansa stereoiden uudistuneesta huoneesta. Ilmava ja yksinkertainen muotoilu sopii hyvin myös lastenhuoneeseen ja se tuo sinne juuri sopivasti modernia ilmettä.

 

DSC_0079%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0108%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Vaaterekki on seinään kiinnitettävä eikä näin ollen vie lattiatilaa pienestä huoneesta. Sitä voi käyttää ihan perinteiseen tyyliin vaatteille tai sitten, kuten mä jo vähän mallailin sisustustaulujen ripustamiseen. Koukkouihin voi kätevästi kiinnittää ainakin yhden A4 taulun ja yhden vähän pienemmän.

 

DSC_0090%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0116%20%283%29%20rauharentola.jpg
L1 vaaterekki: mllmtr (saatu bloginäkyvyyttä vastaan)

 

DSC_0127%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mikäli säkin kiinnostuit tästä yksinkertaisen kauniista L1:stä tai muista L-sarjan naulakoista, joita muuten on saatavilla monissa eri väreissä niin sähköpostitilauksen otsikolla ”RAUHARENTOLA” sä saat -20% alennuksen 18.11.2015 asti. Tilaamisen tarkemmat ohjeet löytyvät täältä.

 

Mukavan kirpsakkaa syyspäivää <3.

 

(Yhteistyössä:mllmtr)

 

 

4 kommenttia “mllmtr (sisältää alekoodin)

    1. Toden totta. Yksinkertaista ja tyylikästä. Sopii moneen tilaan. Olisivat toimineet meidän tuulikaapissakin loistavasti.

  1. Kiitos tästä vinkistä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kaunis naulakko. Tykästyin myös muihin mllmtr:n tuotteisiin. Simppeliä ja varsin kantikasta muotoilua. Toimii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *