Silverjungle sovituskuvia & arvonta

Mustavalkoista muotia keskiviikkopäivään. Saimme Silverjunglepostissa soviteltaviksemme mustavalkoraidallisia ihanuuksia tämän syksyn mallistosta. Malliston suosio on  lyönyt kaikki ihan ällikällä ja kiireeltä ja toimitusviiveiltäkään ei siitä syystä olla vältytty. Sen lisäksi, että Silverjungle vaatteita voi ostaa verkkokaupasta niitä myydään myös kotikutsuilla, jolloin vaatteisiin ja niissä käytettyihin materiaaleihin pääsee tutustumaan ihan livenä. Tutustutko sä muuten mielummin entuudestaan tuntemattomiin merkkeihin ihan näkemällä ja kokeilemalla vai tilaatko rohkeasti myös uutuuksia verkkokaupasta?

 

DSC_0115%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0118%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Meillä stereoiden koko on tällä hetkellä jotakin tuplakokojen 110/116 ja 122/128 väliltä mikä tekee vaatteiden ostosta hiukan haasteellista. Nämä frillapaidat ovat kokoa 122/128 ja hiukan reilut. Mutta omasta mielestäni parempi niinpäin kuitenkin. 110/116 olisi hyvinkin saattanut olla liian nafti.

 

DSC_0102%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0120%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Jotta säkin pääsisit sovittelemaan Silverjungle uutuuksia arvon yhteistyössä Silverjungle kanssa 25 eur:n arvoisen lahjakortin. Arvontaan osallistuminen tapahtuu seuraavasti: 1 arvan saat, kun kerrot mikä Silverjungle AW2015 mallistosta on sun suosikkisi. Syksyn malliston lisäyksineen näet täältä. Lisäarvan saat tykkäämällä sekä Silverjungle että Rauharentolan Facebook sivusta. Arvonta pyörähtää käyntiin nyt ja päättyy 21.10.2015 klo. 23.59. Kerro kommentissasi monellako arvalla olet mukana.
Onnea arvontaan <3.

 

Ja mikäli ajatus Silverjungle kutsuista alkoi kutkuttamaan niin kotimyyjien yhteystiedot löydät täältä.

 

Lisää meidän sovituskuvia arvonnan päättyessä.

 

Aanestyspainike%20-%20Sisustus%20-%20Ind

46 kommenttia “Silverjungle sovituskuvia & arvonta

 1. Kahdella arvalla mukana! Meiltä löytyykin jo vino pino silverjunglen vaatteita, suosikki syksyn mallistosta on kelta-musta beblum tunika.😍

 2. Yksi arpa. Minun lemppari on tyttöjen keltamusta peplum tunika joka jo löytyy meidän neidiltä ! Mutta ostos listalla olis vielä monta vaatetta jotka haluaisin kkotiuttaa &hearts;

 3. Kahdella arvalla mukaan. Olen ihastunut noihin frillapaitoihin, etenkin Collaritunika frilloilla näyttää tosi kivalta 🙂

 4. Suosikkini on naisten raidallinen trikootakki jonka olenkin jo tilannut mutta ei ole vielä saapunut.Kahdella arvalla mukana!

 5. Lemppari tässä mallistossa on mustavalkoinen maxipaita joka taitaa olla jo loppuunmyyty. Onneksi tilasin oman paitani heti kun mallisto julkaistiin!<br />
  Kahdella arvalla mukana!

 6. Koko syysmallisto lisäyksineen on täynnä tosi mahtavia juttuja! Meille on jo jotain kotiutunutkin ja tyttö rakastui erityisesti kuvioneuleleggareihinsa. <a rel="external nofollow" href="http://kauppa.silverjungle.fi/kuvioneuleleggarit-harmaavpun-p-1798.html&quot; target="_blank">http://kauppa.silverjungle.fi/kuvioneuleleggarit-harmaavpun-p-1798.html</a&gt; . Ne ovat ihan mahtavat! Itselläni on ollut kohta kaksi viikkoa päällä pesussa vain välillä käyden musta trikooneuletakki… Kahdella arvalla mukana!

 7. Frillapaitoja olen himoinnut itselleni ja tyttärilleni. Raidalliset jutut muutenkin iskee. Ja tähdet. Ja moni muu 😀 Ihania niin paljon! ❤️<br />
  Ehdottomasti siis mukana! Kahdella arvalla 👍🏻👍🏻

 8. Kahdella arvalla mukaan! Juurikin kävin hypistelemässä ja sovittamassa Silverjunglen uusia vaatteita ja ne olivat kerrassaan ihania! Suosikeiksi löytyi nuo ihanat Frillapaidat ja frillatunika 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *