DIY Lumipallot

Vaikka lumesta ei ole vielä tietoakaan meillä hypättiin lumileikkeihin hups hei ihan tuosta vaan. Haluan ehdottomasti jakaa tämän helpon (jälleen kerran) ohjeen teidän kanssanne. Joten tässä teille työohje ihaniin tee se itse lumipalloihin, joita voi turvallisesti käyttää ihan sisätiloissakin tuomassa talvista twistiä sisustukseen. Tekemiseen tarvitaan styroxpalloja, struktuuripastaa, rautalankaa ja veitsi.

 

DSC_0003%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Esivalmistele styroxpallot asettamalla rautalanka styroxpallon läpi ja ulos toiselta puolelta noin 2,5 cm. Käännä pää koukuksi  ja työnnä se takaisin styroxpalloon. Leikkaa toiselta puolelta niin, että rautalanka on 5-7cm pitkä.

 

Lumipallot%20Collage.jpg

 

Levitä struktuuripasta styroxpallon päälle käyttämällä veistä. Levitä pastaa ympäriinsä kuin olisit kuorruttamassa kakkua. Kyllä, tämä saattaa olla hiukan sotkuista puuhaa, sillä rapetessahan kuuluu aina vähän roiskua, mutta onneksi sotkun pesee helposti pois vedellä ja saippualla.

Ripusta lumipallot kuivumaan vaikkapa pyykkinarulle kietomalla rautalanka narun ympärille tai tekemällä siitä koukun.  Anna lumipallojen kuivua yön yli.

Sitten voitkin käyttää niitä haluamallasi tavalla. Käyttää niitä roikkuvina koristeina tai tehdä niistä vaikkapa kranssin. Itse leikkasin rautalangat pois ja asettelin ne metallikoriin.

 

DSC_0001%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0005%20rauharentola.jpg

 

Ihania eikö totta?

 

Aanestyspainike%20-%20Sisustus%20-%20Ind

10 kommenttia “DIY Lumipallot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *