Ihanat pehmeät paketit sis. alekoodin

Täältä niitä nyt tulee, lisää joululahjaidiksiä. Tällä kertaa ihania joulun pehmeitä lahjaideoita. Meillä, kuten varmaan monessa muussakin peheessä hankitaan jouluksi niin lapsille kuin aikuisillekin myös muutamat pehmeät paketit. Niissä on yleensä uudet yökkärit ja monesti myös sukkia ja muita asusteita. Keräsin teille kollaaseiksi muutamia yöpukujen aatelisia ja niiden lisäksi asusteita talven tuiskeeseen.

 

rauharentola%20boozt.jpg

Lauren Ralph Lauren l/s henley sleep tee I Tommy Hilfiger Kids daily check pj set l/s I Tommy Hilfiger Underwear icon woven pant check & Tommy Hilfiger Underwear hilfiger print cn tee ls I MOLO lorraine

 

 

rauharentola%20boozt%202.jpg

HUGO men-x 527 I BOSS GREEN scarf fleece I Hummel blink beanie I Cream aniki tube scarf  I Noa Noa hats I MOLO kandy

 

Millaisia pehmeitä paketteja sinä sujautat kuusen alle?

 

Psst. Booztilla on ON VAIN TÄNÄÄN sunnuntaina hyvä ale uutuuksista. Koodilla 20FUNDAY lähtee -20% uutuustuotteiden loppusummasta, kun tilaat vähintään 108 eur:lla.

 

Itsenäistä shoppailua!

 

index.jpg

 

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *